Átigazolási hírek

Sport1: Hoffenheimi tehetség van a Bayern látószögében



A Sport1 információi szerint Dennis Geiger, Hoffenheim 21 éves középpályása számos topcsapat, többek között a Bayern München érdeklődését is felkeltette.



A középpálya inkább védekezőbb részlegén szereplő játékosáról a német válogatott kapitánya, Jogi Löw is jó véleménnyel van: „Dennis egy nagyon jó játékos, aki az U21-ben vezérszerepet tölt be. Jól játszott a belgák ellen. Technikás, jó fejlődésen megy keresztül, nagy lehetőség rejlik benne. Folyamatosan értékeljük az U21-es játékosokat.”

A német médiatársaság úgy tudja, hogy a Bayernnél is remek játékosnak tartják Dennist, a Hoffenheim müncheni győzelme után az akkori edző, Niko Kovac is megdicsérte őt a folyosón. Geiger azon a meccsen jól arányban nyerte meg a párharcait és egy gólpasszal járult hozzá csapata 2-1-es győzelméhez az Allianz Arénában.

A Bayernen kívüli érdeklődőként az Evertont és a Cityt is említi a Sport1, Pep Guardiola  állítólag rajong a Kimmich stílusához fogható játékosért. A 172 centis, jobblábas Geigernek Sandro Wagner, a TSG és a Bayern egykori játékosa is nagy jövőt jósol: „Biztos vagyok benne: Ha hasonló szintre ér, mint Kimmich, nagy játékossá válhat.”

Geiger az idei 11 bajnokin kilencszer, a Német kupában pedig mind a két meccsen pályára lépett. 2022-ig szóló szerződése állítólag nem tartalmazt kivásárlási záradékot.

Kérdés mennyire lehet komoly a bajorok érdeklődése, ugyanis hasonló poszton szerepel Adrian Fein, a klub HSV-ban kölcsönszereplő ígérete is – neki a jövőben nagy esélye lehet a csapatban való debütálásra.



Sport1: Hoffenheimi tehetség van a Bayern látószögében
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top