Egyéb

Eberl szerint Cuisance jobban tette volna, ha marad a GladbachbanEgykori sportigazgatója szerint a 20 éves játékos nagy potenciállal rendelkezik.A Mönchengladbachtól nagy reményekkel és több játéklehetőség érdekében érkező 19 éves Michael Cuisance csak 30 percet tölthetett a pályán idén, a Bayern proficsapatában. Sokkal több lehetőséget a harmadosztályú amatőrcsapatban sem kapott, a három meccs alatt játszott 195 percében viszont jegyzett egy szép gólt. Egyelőre még vár az áttörésre. Max Eberl, előző csapatának sportigazgatója a Sport1-nek beszélt a játékosról.

„Három hónapig szajkóztuk neki, hogy jobban tenné ha maradna, mert Gladbachban olyan csapatot talált, ahol fejlődhet. Nagyszerű fejlődésen ment itt keresztül. Az elmúlt szezonban viszont nem tudta teljesíteni a saját elvárásait, ami a fiatal játékosoknál nem meglepő ott, ahol szintén nagyok az elvárások. Kevesebb játéklehetőséget kapott, ami egy játékos fejlődése során egy teljesen normális dolog számomra. Ettől függetlenül vagy 50 mérkőzésen játszott itt, ami 19 évesen kivételes dolognak számít a Bundesligában – de nem akart ezzel megelégedni és más célokat vett a fejébe, most is épp ezt követi. Nagy potenciállal rendekezik. Számunkra viszont eljött az a pont, amikor azt mondtuk: legyen egy letisztult keretünk – ezért hoztuk meg azt a döntést, hogy megválunk tőle.”

Reméljük idővel és az edzőváltással sikerül többet bizonyítania, és meg is teszi.Eberl szerint Cuisance jobban tette volna, ha marad a Gladbachban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top