Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: Nem nyugszom le, még jobb akarok lenniRobert Lewandowski Sport Bildnek adott nyilatkozatából idézünk.A szuper formájáról: Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy elérjem ezt a formát. Most minden tökéletesen alakul, a szervezetem jól érzi magát. Jó ezt tudni, de nem jelenti azt, hogy lenyugszom: Még jobb akarok lenni! A fizikai állapotom és a hozzáállásom miatt tudok ilyen jól játszani és ennyi gólt szerezni. Már a szezon előtt felmerült bennem ez az ötlet, ez az elképzelés, hogy ezen a szinten is még jobb akarok lenni és olyan dolgokat akarok kipróbálni, amit eddig még nem csináltam.

Gerd Müllerről és a 40 gólos rekordról: Egyedülálló volt a büntetőterületen. Sok történetet hallottam róla Kalle Rummeniggétől és Uli Hoenesstől. Gerd Müller egy legenda. Még távol állok a rekordjától, 24 gól hiányzik. Majd ha valamikor 35 gól körül állok, beszélhetünk róla. Most még túl korai.

Hansi Flick erősségeiről: A játékosokkal való őszinte és közvetlen kommunikációja. Ezt a játékosok azonnal észlelték. De taktikailag is remek munkát végez. Nem akarom azt mondani, hogy hirtelen minden szuper lett. De pár napon belül nagyon jól látta el a feladatát.

Az ágyékproblémájáról és a közelgő operációjáról: Egy kisebb lányéksérvről van szó, amit egy minimális beavatkozás által kell rendbe hozni. Ennek egy tíznapos szünet lesz a következménye. Téli szünetben fogom megcsináltatni, így egyetlen mérkőzésről sem maradok le.Lewandowski: Nem nyugszom le, még jobb akarok lenni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top