Átigazolási hírek

Változás Nübel ügyében? A Schalke megtízszerezné a kapus fizetésétA Sport Bild beszámolója szerint van esély arra, hogy Nübel mégis meghosszabbítsa a 2020 nyarán lejáró szerződését a Schalkéval.


Früchtl szerződéshosszabbítása előtt arról számolt be a Sport Bild, hogy a gelsenkircheniek több fizetést ajánlanak a 21 éves kapusnak, mint a Bayern. Nübel jelenleg 600.000 Eurót tehet zsebre, amit az új, 2024-ig szóló szerződéssel megtízszereznének a „bányászok”. Ez a Bayern által „ajánlott” összegnél is magasabb, írja a német magazin.

Nübelnek mindenképp szüksége van a játékra, a Bayernnél pedig nem lenne egyszerű dolga bekerülni – főleg annak tudatában, hogy a bajorok 2023-ig hosszabbítani akarnak a 33 éves Manuel Neuerrel. Früchtl szerződéshosszabbítása is jelzésértékű lehet, hogy megpróbálják először őt integrálni Brazzoék a csapatba. Egyébként a Manu távollétében remekül teljesítő Ulreich szerződése is 2021-ig szól.

Alexander a Schalke meghatározó játékosa és csapatkapitánya, tehát fejlődése szempontjából aligha lehetne jobb helyen.

A Schalke jelenlegi trénere, David Wagner bizakodó: „Azt hiszem van esélyünk, legalábbis a megbeszélésekből ez az érzésem támadt.”

Magát az érintettet is idézte a Sport Bild: „Innen egy órán belül hazaérek, ezért az edzés után néha haza is utazom – ha például egy barátomnak születésnapja van, vagy családi programra kerül sor.”

Mi a jelenlegi legvalószínűbb forgatókönyv?
– Neuer 2023-ig hosszabbít a Bayernnel.
– Nübel 2024-ig hosszabbít a Schalkéval.
– Früchtl 2020-tól kölcsönbe megy és teljesítménye alapján születik döntés a továbbiakról.Változás Nübel ügyében? A Schalke megtízszerezné a kapus fizetését
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top