Bajnokok Ligája

Flick: A játékosok egyre jobbak akarnak lenni – ez is része a Bayern DNS-nekA Bayern legalább karácsonyig kinevezett vezetőedzője a Crvena Zvezda elleni idegenbeli BL-meccs előtt válaszolt a sajtó kérdéseire.


Boatengről és Alaba hiányáról: Jerome a válogatott szünet alatt nagyon jól edzett. De még nem döntöttem el, ki fog játszani a védelemben.

Müllerről: Thomas Müller nagyon fontos a pályán. Taktikailag jó játékos és lehet azt mondani, hogy képes arra, hogy az edző meghosszabbított keze legyen a pályán. Jelenleg nagyon magas szinten játszik és ez nagyon fontos számunkra.

Daviesről: Alphonso Davies nagyon, nagyon jól végezte a dolgát. Kicsit még én is meglepődtem milyen jó teljesítményt nyújtott a BVB ellen. Ha támadásban is előrelépésen megy keresztül, akkor nagyon sok örömünket fogjuk lelni benne. Nagyon jó az FC Bayernnek, ha az ilyen fiatal játékosai így teljesítenek.

Thiagoról: Megsérült a csuklója,  tegnapi edzésen is ráesett, viszont bevethető. Legutóbb nagyon jól végezte a feladatát. Ő egy olyan játékos, aki topkvalitásokkal rendelkezik és akit mindig bevethetünk. A Bayern München szerencsés lehet, hogy van egy Thiagója.

A célokról: Minden opciót nyitva tartok – tudom, hogy sok játékosnak ritmusra, néhánynak több szünetre van szüksége a regeneráció miatt, ezt mind figyelembe kell vennünk. Egyvalami biztos, holnap be akarjuk biztosítani a csoportgyőzelmet – még ha ilyen hangulat mellett nem is lesz egyszerű.

A vezérjátékosok jelentőségéről: Végsosorban az eredmény számít, de itt a Bayernnél a jó játék is fontos. Edzőként ott kell lenned a játékosaid mellett és támogatnod kell őket. Viszont a klub a legfontosabb és ehhez olyan játékosokra van szükséged, akik a csapat érdekében be tudják vetni a kvalitásaikat. Mindent megteszünk, hogy egy játékos jól teljesítsen. Thomas például egy olyan játékos, aki fontos lehet, de vannak itt mások is, akik hihetetlen minőséggel rendelkeznek és képesek ellátni a vezérfeladatokat. A csapatnak figyelnie kell arra, hogy a játékosok meccs közben is kölcsönösen irányítsák egymást. Az a feladatunk, hogy egyre jobbak legyünk és az az érzésem, hogy mindenki tanulni akar. Ez különbözteti meg az FC Bayern játékosait. Ez része a Bayern DNS-nek. Ezért is okoz nekem nagy örömet a munkám.

Az edzőségről: Élvezem. Kitaláltunk valamit, a csapat pedig bemutatta. Itt, ilyen atmoszféra és közönség előtt nehéz ellenfél vár ránk, a stadion atmoszférája különleges. Várom az érzést, örülünk neki. Tudjuk, hogy ilyen hangulat mellett nagyon nehéz meccs vár ránk.Flick: A játékosok egyre jobbak akarnak lenni – ez is része a Bayern DNS-nek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top