Akadémia

Cuisance gólt lőtt, de kikapott a sereghajtótól a Bayern II



A Bayern II elszenvedte idei hetedik vereségét, amellyel sorozatbeli harmadik meccsén is nyeretlen maradt Sebastian Hoeness együttese. A múltheti, ikszre végződő 1860 elleni városi derbi után a Bayern 3-2-es vereséget szenvedett otthon a Jénától.



Bayern II 2-3 (1-2) Jena

🔴 Bayern: Früchtl – Richards, Feldhahn, Mai, Köhn – Dajaku (70. Rochelt), Will (81. Nollenberger), Kern, Singh – Cuisance, Wriedt

🔄 Padon végezték: Hoffmann, Yilmaz, Senkbeil, Welzmüller, Zirkzee

🆚 CarlZeiss Jena:  Coppens – Marand, Volkmer, Hammann – Kircher, Käuper, Schau, Fassnacht (73. Bock) – Donkor (90. Skenderovic) – Pagliuca, Günther-Schmidt (86. Gabriele)

Gólok: 1:0 Cuisance (9.), 1:1 Käuper (11.), 1:2 Günther-Schmidt (39.), 2:2 Köhn (75.), 2:3 Hammann (78.)

Michael Cuisance-szal a kezdőben lépett pályára a Bayern II, és a francia középpályás kilenc perc elteltével egy cseles labdakezelést követő mozdulatsorral megszerezte a vezetést – de csak két percig, ugyanis jött a vendégek egyenlítése. Ezután Singh távolról próbálkozott, a Jénának pedig Früchtl kapuja előtt volt veszélyes pillanata, de hat perccel az első félidő vége előtt egy közeli fejessel sikerült is fordítaniuk a vendégeknek, illetve a harmadik góljukhoz is közel jártak. Az ellenfél legveszélyesebb játékosa Günther-Schmidt volt, a második gól és szinte az összes nagy helyzet az ő nevéhez fűződött.



A második félidőre jobban aktivizálta magát a Rekordbajnok fiókcsapata – Wriedt előtt több lehetőség is adódott, de az egyenlítést Derrick Köhn szerezte meg a 75. percben a becserélt Rochelt beadása és Singh továbbítása után. A hazai feltámadás után a vendégek gyűjtöttek erőt magukon és az egyenlítést követő harmadik percben megszerezték a három pontot jelentő találatukat is. A 88. percben Cuisance majdnem újabb gólt lőtt, de sajnos csak a kapufát találta el.

A meccs hosszabb összefoglalóját itt tekinthetitek meg.

A Bayern II legközelebb december 8-án vasárnap, 14 órától a listavezető Duisburg otthonában vendégeskedik.



Cuisance gólt lőtt, de kikapott a sereghajtótól a Bayern II
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top