Akadémia

Rummenigge ígéretet tett: Két éven belül jönnek fel a tehetségek a CampusrólA Bayern Münchennél tíz éve, Müller és Alaba óta várnak arra, hogy sajátnevelésű játékos váljon a proficsapat meghatározó tagjává.Karl-Heinz Rummenigge a vasárnapi fanklub látogatása során több dologról, például Flickről és az edzőkérdésről is beszélt, de ígéretet tett arra is, hogy pár tehetség hamarosan megragad majd a legmagasabb szinten:

„Voltak idők, amikor nem dolgoztunk jól az utánpótlásban. Most megmondom: Az elkövetkezendő két évben játékosok fognak feljönni a Campusról! (…) Tetszik, amit Hansi bevezetett két hete: Négy elittehetséget felemelt, akik minden nap a profikkal fognak edzeni. Egyre jobbak lesznek és valamelyikük végül a profi keretben fog kikötni.”

Zirkzee, Batista-Meier, Dajaku, Singh – bennük látja a legnagyobb reményt a Bayern mestere.

Hansi Flick két hete úgy döntött, hogy a 18 éves Oliver Batista-Meier, Joshua Zirkzee és Leon Dajaku, valamint a 20 éves új-zélandi Sarpreet Singh karácsonyig, amíg biztosan ő az edző, a profikkal fognak edzeni, velük fejlődhetnek tovább. Természetesen nem csak nekik van esélyük erre: például a Campusról a HSV-be kerülő Adrien Feinnek is jó esélye van, hogy bizonyíthasson majd a Bayern első csapatában.

Rummenigge ígéretet tett: Két éven belül jönnek fel a tehetségek a Campusról
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top