Átigazolási hírek

A Kicker szerint ennyiért szerezhette volna meg Wernert a Bayern



A müncheni vezetőség talán már meg is bánta, hogy nem csaptak le nyáron a támadóra.


Timo Werner aligha bánta meg, hogy három évvel meghosszabbította a 2020-ban lejáró szerződését a Lipcsével, ugyanis élete szezonját futja: Julian Nagelsmann irányítása alatt 14 bajnokin 15 gólt lőtt és ötöt készített elő, a többi tétmeccset is figyelembe véve pedig 21 meccsen 19 találatig jutott és kilenc assziszttal járult hozzá csapata remekléséhez: Az RB öt kör után biztosan továbbment a BL-csoportból, a bajnokságban pedig a Gladbachtól egy ponttal lemaradva, a Bayernt pedig hat egységgel megelőzve a második helyen ékeskedik.

Lewandowski három forduló óta nem talált be – Werner egy góllal megközelítette őt a gólversenyben.

A 23 éves játékos szívesen csatlakozott volna erre a szezonra a Bayernhez, de a Rekordbajnok Leroy Sanét akarta mindenáron megszerezni, Timot pedig csak 2020 nyarán, ingyen igazolták volna le – egyes hangok szerint a vezetőség kételkedett a képességeiben és a  klubhoz megfelelő személyéségében, ezért és Sané miatt sem akartak rá különösebben sok pénzt áldozni. A Bayern megbecsülésének hiányában és a Lipcse törekvéseinek köszönhetően húzta keresztül a müncheniek számításait a német támadó.

A Kicker információi szerint a Bayern aprópénznek számító összegért, 25 millió euróért szerezhette volna meg a gólerős játékost. Ennyi kockázatot talán megért volna ez a befektetés.



A Kicker szerint ennyiért szerezhette volna meg Wernert a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top