Egyéb

Tolisso és Boateng sérülése nem komoly, Cuisance mankóval hagyta el a SäbenertKét spíler játéka kérdéses, Cuisance szereplése valószínűtlen szerdán.

A Gladbach elleni vereség során két játékos, Corentin Tolisso és Jerome Boateng is idő előtt hagyta el a játékteret – a francia középpályást comb-, a német belsővédőt pedig vádliizomkeményedés miatt kellett kényszerű okokból lecserélni. Egyikük esetében sem kell hosszabb kihagyással számolni, de a szerdai, Tottenham elleni játékuk egyelőre kérdéses. Jerome mindenesetre hétfőn már futóedzést abszolvált a Säbeneren.

Nagyobb fejtörést okozhat  Michael Cuisance vasárnapi sérülése: A 20 éves mellőzőtt francia a jobb bokáját fájlalva fogott talajt és Jochen Hanne orvos ápolása után is csak golfkocsival szállították le a pályáról. Sérülésének súlyát jelezheti, hogy az edzőközpontot is csak mankóval tudta elhagyni. A rotálásra készülő Tottenham ellen játéka ezzel szinte biztosan kizárt.Tolisso és Boateng sérülése nem komoly, Cuisance mankóval hagyta el a Säbenert
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top