Bundesliga

Hansi: Hihetetlenül fontos, hogy gyorsabban váltsunk – Goretzka kidőlt



Flick a szerda esti, Freiburg elleni idegenbeli bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatót. Streich együttese a Bayerntől két ponttal lemaradva, a hatodik helyen áll.


A Chelsearől: A nyolcaddöntőben már nincs könnyű ellenfél. A Chelsea nemzetközileg egy jó cím. Koncentráltan kell dolgoznunk, hogy talpon maradjunk ellenük. De még nem gondolok rájuk és a játékosaikra, most a Freiburgra koncentrálok.

Kimmich és Boateng összetűzéséről: A labdarúgáshoz érzelmek társulnak, ez megtörténhet. Nekik és a csapatnak is megmondtam, mit gondolok az ilyen szituációkról és mit várok a csapatomtól. Nagyon világosan megmondtam a véleményem, de ez köztünk és az öltözőben marad.

A munkájáról: Nagyszerű csapatom van, amely támogat engem. Ezt a munkát az ember már nem tudja egyedül csinálni. A Bremen elleni győzelem és a szünet előtti fordítás egy jelzés volt, egy másik arcunkat mutattuk, amely nagyon is tetszett nekem.

A Freiburgról: Nehéz feladat és egy kihívás lesz. Joggal állnak ott a tabellán ahol, nagyszerű ez a csapat. Amit Christian Streich nyújt, az fenomenális. Látni rajtuk, hogy folyamatosan fejlődnek.

A kontralehetőségekről: A védelemben mindenki részt vesz benne. Ha ennyit birtokoljuk a labdát, a cél az, hogy a védelem jól helyezkedjen. Ezért hihetetlenül fontos, hogy gyorsabban váltsunk és jobban hozzáférjünk az ellenfél kapujához.

Az edzőtáborról: Hihetetlenül fontos a csapat számára. Sok tényező forog a regeneráció körül, illetve hogy felkészüljünk egy ellenféllre. Az embernek kevés más dologra kell koncentrálnia. A csapat hihetetlen taktikai kvalitásokkal bír. A Bremen elleni második félidőben tanúsított szenvedély klasszis volt. Ez sok energiát biztosít számunkra.

A személyi helyzetről: Leon Goretzka izomproblémák miatt kidőlt. Javi Martínez visszatér, ma végigcsinálta az edzésprogramot. Coco Tolisso esetében még ki kell várnunk.

Coutinho és Müller párosáról: Mindketten játszhatnak. Mindkét játékosnak megvan a kvalitása, hogy egymás oldalán játsszon. Thomas másképp értelmezi a pozíciót, mert nagyon sokat dolgozik a védelemben és a futómennyiségét is beveti a játékba.



Hansi: Hihetetlenül fontos, hogy gyorsabban váltsunk – Goretzka kidőlt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top