Edzőkérdés

Hivatalos: Hansi Flick legalább nyárig marad a Bayern élénKarl-Heinz Rummenigge, Hasan Salihamidzic és Hansi Flick együttes kupaktanácsa után a Bayern a klub sportszakmai helyzetének figyelembevételével úgy döntött, hogy a szezon végéig biztosan Hansi Flick marad a csapat vezetőedzője, és ezt követően is jól elképzelhető opció, hogy ő marad a csapat élén!Kalle Rummenigge: A Bayern nagyon elégedett Hansi Flick munkájával. Az ő irányítása alatt a sporszakmai fejlődés a játékunk minőségét és az elért eredményeket tekintve is kiemelkedő. A Bajnokok Ligája csoportkörben hatból hat győzelemmel új rekordot döntöttünk meg és a Bundesligában is felzárkóztunk az élbolyba. Meggyőzédésem hogy a Bayern jövőre is ott fogja folytatni, amit az elmúlt meccseken abbahagyta, azaz látványos és eredményes focit fog játszani. Az FC Bayern nevében kívánok ehhez sok sikert Hansi Flicknek.

Hasan Salihamidzic: A játékosaink elmúlt hetekben mutatott teljesítménye és karaktere is bizonyítja, hogy az edzői stáb Hansi Flickkel az élen a megfelelő úton jár. Örülök, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk, Hansi megérdemli a bizalmunkat. Biztos vagyok benne, hogy vele elérjük a sportszakmai céljainkat a bajnokságban, a német kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Hansi Flick: Örülök, hogy az FC Bayern továbbra is megajándékoz a bizalmával. Óriási élvezetet nyújt számomra a csapattal és az edzői stábbal dolgozni. A Bundesligában, a Német kupában és a Bajnokok Ligájában is jó kiindulóhelyzetben vagyunk. Most először pihenünk, feltöltődünk és az edzőtáborban intenzíven készülünk fel a szezon második felére. Ezután megpróbálunk a lehető legtöbb győzelmet és címet Münchenbe hódítani.Hivatalos: Hansi Flick legalább nyárig marad a Bayern élén
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top