Bundesliga

„Nem a legjobb meccsünket játszottuk, de büszke vagyok a csapatra” | Reakciók: Bayern 2-0 Wolfsburg



Az évzáró Wolfsburg elleni kései győzelmet követő reakciók.



🔴 Hansi Flick: A Wolfsburg nagyon jól csinálta. Nem a legjobb meccsünket játszottuk, és ennek köze van ahhoz is, hogy a Wolfsburg jól védekezett és nagyon jól fedték le a területeket. Fontos volt megnyerni ezt a meccset. Büszke vagyok a csapatra, csakúgy mint az előző meccseken, most is megérdemelten győztünk – a srácok a  meccs végéig hittek a sikerben és ez nagyon tetszett. Összenőtt a csapat, ez három pontban fizetődött ki.

▪ Zirkzeeről: Elmondtam neki, hogy ismét ott helyezkedjen, ahol veszélyessé válhat, ugyanis ott tudja kamatoztatni az erősségeit. Ismét az első labdaérintéséből talált be. Örülnénk, ha mindig ezt csinálná, amikor becseréljük. Megvan benne a hidegvér, de megpróbálunk minden fiatalt óvatosan továbbfejleszteni.

▪ A jövőjéről: Nagyon világosan elmondtuk, hogy össze fogunk ülni. Most semmit nem szeretnék mondani arról, hogy nyárig én leszek-e az edző, összeülünk és közösen a nyilvánosság elé megyünk ezzel a kérdéssel.

▪ Martínez sérüléséről: Súlyos izomsérülést szenvedett. Nem tudom pontosan miről van szó, de valószínűleg izomkötegszakadást szenvedett és hat hétre dőlt ki.

🔴 Karl-Heinz Rummenigge: Megbeszéltük Hansival, hogy holnap ülünk össze és közösen fogunk dönteni. Nagyon elégedettek vagyunk a csapat fejlődésével és játékkvalitásával, az eredmények is nagyon jól alakultak. Abszolút semmi nem szól ellene, hogy Hansival folytassuk. Októberben tulajdonképpen arra készült, hogy két meccsre ül le a padra, de karácsonyig maradhatott. A nyár sincs annyira messze.

🔴 Manuel Neuer: Ismét az akarat győzött. Mindent megtettünk a győzelemért és ezáltal szép karácsonyi ajándékot szereztünk. Fantasztikus, hogy a végén sikerült betalálnunk és őrület, hogy Joshua, csakúgy mint Freiburgban, kvázi az első labdaérintéséből lőtt gólt. A legutóbbi meccseken jó arcunkat mutattuk és várjuk a tavaszi szezont.



🔴 Serge Gnabry: Mindig az a tervünk, hogy megnyerjük a meccset. A Leverkusen és a Gladbach elleni meccseken felesleges pontokat hullajtottunk, de a kései Freiburg és a mostani meccset viszont joggal nyertük meg.

▪ Zirkzeeről: Ő egy remek srác és egy jó focista, remek szimata van. Hansi kétszer is szerencsésen nyúlt bele a meccsbe vele. Minden fiatalt támogatunk. Egy csapat vagyunk és mindenki pozitív fogadtatásban részesül. Joshua jelenleg szárnyal és ismét hidegvérű gólt lőtt.

🔴 David Alaba: Hetedikek is voltunk ősszel, a legutóbbi három meccsünkből viszont a legtöbbet, azaz kilenc pontot hoztunk ki. Nagyon örülünk, hogy ez sikerült. Zirkzeet is egyszerűen csodás látni. Brutális, hihetetlen héten van túl és nagyon örülök neki.

🆚 Oliver Glasner, a VFL edzője: Gratulálok Hansi Flicknek és a Bayernnek a győzelemhez. Természetesen csalódottak vagyunk, hogy ilyen későn születtek meg a Bayern góljai. Azt hiszem, hogy nagyon megnehezítettük a dolgukat. Szinte végig jól védekeztünk és elől is veszélyeztettünk, volt vagy 3-4 helyzetünk a gólszerzésre, de ezeket sajnos nem használtuk ki. Később nehezebbek lettek a lábaink és az ellenfél nyomása is nőtt – a Bayern kihasznált egy figyelmetlenséget és győzött. Kár, mert tulajdonképpen nagyon elégedett voltam a fellépésünkkel.

🆚 Koen Casteels, a Wolfsburg kapusa: Nem értékesítettük a helyzeteinket. Münchenben nem kapsz tíz lehetőséget rá. Ha van három-négy jó helyzeted, hatékonynak kell lenned és mi nem voltunk azok. Ezért is kaptunk ki.



„Nem a legjobb meccsünket játszottuk, de büszke vagyok a csapatra” | Reakciók: Bayern 2-0 Wolfsburg
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top