Egyéb

Gnabry elhagyhatja az edzőtábort, Coman sérülése is tovább húzódik – Lewa már futóedzésen

A Bayern elsőszámú szélsőtámadói szerencsétlenül kezdik a 2020-as évet.


Serge Gnabry a Bayern edzőtáborának első napján achilles-ín sérülést szenvedett és a klub jelentése szerint nem is edzhet már a csapattal Dohában – eddig is csak futóedzést tudott abszolválni. Hansi Flick a szerda délelőtti edzést követően nem zárta ki, hogy a 24 éves szélső idő előtt utazik haza Münchenbe.

Kingsley Coman esetében sincsenek jó híreink – a korábbiak szerint nem volt annyira súlyos a francia Tottenham ellen elszenvedett sérülése, viszont csak a szerdai nap folyamán távolították el bal bokáját támasztó sínt. A 23 éves játékos a soron következő két, Hertha (január 19) és a Schalke elleni bajnokit (január 25) is biztosan kihagyja.

Kingsley kedden ott volt a Bad Boy új részének berlini premierjén.

Robert Lewandowski állapotában szerencsére javulás tapasztalható, 18 nappal a sikeres ágyékműtéte után már a Säbener gyepén teljesít futógyakorlatokat, Hansi Flick szerint a berlini évnyitón is bevethető lesz a lengyel.

Lucas Hernandez is napról napra kapja a nagyobb terhelést, Klinsmann csapata ellen azonban – ahogyan azt egy korábbi cikkben is írtuk – még biztosan nem térhet vissza, két komolyabb sérülése után a klub nem akarja kockáztatni az állapotát.

Sárgalapos eltiltása miatt egyébként Joshua Kimmich sem lehet majd ott a tavaszi nyitányon.






Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top