Átigazolási hírek

Egy orrspray miatt hiúsult meg Sané átigazolása?



Mint ismert, Leroy Sané hosszú huzavona után, augusztusban végre elkötelezte volna magát a Bayernhez, de egy váratlan, részleges keresztszalagszakadás miatt erre nem került sor.



A szigetországi The Atlhletic szerint aznap, azaz a Liverpool elleni angol Szuperkupa döntőn nem is Sanénak, hanem Mahreznek kellett volna pályára lépnie. Különös ok miatt azonban mégis a 23 éves német kapott lehetőséget Guardiolától.

Riyad azért nem játszhatott, mert az Afrika kupán egy olyan orrsprayt kapott az algériai válogatott orvosától, amelynek összetevőiről nem voltak ismereteik az angoloknak. Pep Guardiola nem merte megkockáztatni a játékát, valószínűleg egy esetleges doppingvizsgálattól tartottak – ezért játszott Sané és dőlt ki hónapokra, amellyel a Bayernhez való átigazolása is – egyelőre – kútba esett.

Sané közel áll a teljes felépüléshez, már felépítő edzéseket végez és hamarosan a csapattal is elkezdheti a közös munkát. Téli átigazolása Brazzo szerint nem téma, a The Athletic újságírója, Sam Lee szerint viszont csapattársai megvannak győződve Sané nyári távozásáról. Kitűzött ára egyelőre ismeretlen.



Egy orrspray miatt hiúsult meg Sané átigazolása?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top