Interjúk és nyilatkozatok

Süle: Kijelenthetem, hogy egy harcos vagyok

Niklas Süle az októberben elszenvedett keresztszalag-szakadása óta a visszatérésén dolgozik, azaz mindennap rehabilitációs és fölépítő gyakorlatokat végez.Jut azért idő a kikapcsolódásra is, a BILD a Jumanji legújabb részének bemutatóján kapta őt mikrofonvégre. Megkérdezték tőle miben hasonlít a Sziklára, azaz a főszereplő Dwayne Johnsonra.

„Mindketten sportolók vagyunk. És nekem is van egy maori tetoválás a karomon. Nem vagyok akkora fitneszguru, mint ő, nem futok olyan kitartóan az edzőteremben, mint ő – a rehám miatt, de alapból sem.”

Hogy Niklas is akkora harcos, mint a maoriak, azaz az őslakos új-zélandiak?

„Sajnos öt éve már volt ilyen sérülésem, ezért tudtam mi vár rám és hogyan kell visszaküzdenem magam. Az edzés eleinte nagyon egyhangú. Egyszerűen alig tudsz csinálni valamit, mert hat hétig mankóval jársz, úgy kell magad odavonszolnod, hogy napi 5-6 órán keresztül rehabilitálódj. Kijelenthetem, hogy egy harcos vagyok.”

Válaszolt arra is, hogy eltudná-e képzelni magát egy mozifilmben.

„Soha nem tudnék színészkedni. De nem tudnék együttlenni egy színésznővel sem, mert gombnyomásra kezdene el hisztizni. Ez nem nekem való.”Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top