Interjúk és nyilatkozatok

Löw: „Nem volt kérdés, hogy Hansi képes erre; a Lipcse is a favoritok közé tartozik”



Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya a Spoxnak és a Goalnak adott nyilatkozatában Bayernes kötődésű témákat is érintett.


A bajnoki versengésről: A Lipcse olyan jó, mint még soha, ugyanis már nem csak kontrajátékot tudnak, hanem labdabirtoklás közben is vannak jó megoldásaik, illetve a mélyen védekező csapatok ellen is a maguk javára tudják fordítani a mérkőzéseket. Ezáltal a favoritok közé tartoznak, feltéve ha a kettős terhelés mellett is tudják tartani az állandóságot. Egyébként a Bayern és természetesen a Dortmund tartozik az elsődleges címvárományosok közé, ugyanis továbbra is remek kvalitásokkal és hihetetlenül sok tapasztalattal rendelkeznek az ilyen kihívásokat illetően.

Hansi Flickről: Gyakran kontaktolunk, már csak a sok Bayernes válogatott miatt is, és persze mert hosszú évek óta nagyon jól ismerjük egymást. A szövetségnél nyolc éven keresztül dolgoztunk együtt. Számomra nem volt kérdés, hogy Hansi képes erre – megvan a szakmai kompetenciája és az ösztöne, hogy magával ragadja és motiválja a játékosokat. Hagyta a pályán bizonyítani a csapatot, sok játékos pedig világosan kiemelte, hogy jó a morál és Hansi munkája és stílusa nagyon lenyűgözte őket. Ez magáért beszél.

Nübel klubváltásáról: Manuel a Bayern és a válogatott csapatkapitánya, már ez önmagáért beszél. Ő egy világklasszis kapus. Hogy Alexander Nübel lépése a jelenlegi időpontban megfelelő volt-e, azt még nem, talán csak pár év múlva lehet megítélni. Alapvetően azon a véleményen vagyok, hogy egy fiatal játékosnak jobb játszani, mint két-három éven keresztül a padon ücsörögni.



Löw: „Nem volt kérdés, hogy Hansi képes erre; a Lipcse is a favoritok közé tartozik”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top