Bundesliga

Egy óra után indult be a Bayern-henger | Hertha 0-4 Bayern



Egy elég eseménytelen és unalmas első félidő után a második játékrészben a Bayern felpörgött, a Hertha pedig fokozatosan zuhant össze, így végül egy megérdemelt, sima 4-0-ás győzelemmel kezdte az évet Hansi Flick csapata, amellyel a Gladbachot megelőzve már a második helyen áll.




Hertha BSC 0-4 (0-0) FC Bayern

⚽ Müller (60′), Lewandowski (73′), Thiago (76′), Perisic (84′)

🔴 FCB: Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Davies (80. Dajaku) – Thiago, Goretzka – Müller (87. Gnabry), Coutinho (83. Cuisance), Perisic – Lewandowski

🔄 Padon végezték: Ulreich – Tolisso, Mai, Zirkzee

🆚 Hertha: Jarstein – Klünter, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt – Ascacíbar – Lukébakio (82. Köpke), Darida (68. Wolf), Grujic, Dilrosun (82. Mittelstädt) – Selke

Első félidő

Az első félidőben a Bayern kétségtelenül dominsabb játékot mutatott a fővárosaiaknál, Lewandowski és Coutinho kisebb-nagyobb helyzetein kívül azonban nem igazán volt komolyabb gólszerzési lehetősége a münchenieknek. 68 százalékos labdabirtoklás mellett csak négyszer ment Jarstein kapuja felé a labda. Igaz, a hazaiak sem brillíroztak, ők egyszer sem találták el a kaput az első negyvenöt perc folyamán.



Második játékrész

Fordulás után is a Bayern kezdett be jobban, elsősorban Perisicben volt ott a gól, pár perc alatt négyszer is veszélyeztetett: először fejjel szerezhette volna meg a vezetést, majd pár perccel később Coutinho remek megmozdulásai után lőhetett, majd egy fejes után ismét egy gyengébb lövéssel próbálkozott. Neki ekkor még nem jött össze a gól, de pár pillanattal később nagy érdeme volt a Bayern vezetőgóljának megszerzésében, egy beadást fejelt vissza gyönyörűen a következő hullámban érkező Müllernek, aki 2020 első bajor gólszerzőjeként megszerezte a vezetést a münchenieknek. 1-0!!!

Müller lőtte az év első gólját.

Három perccel később a Bayern megduplázta előnyét, de sajnos szabálytalanul. Egy beadás után Jarstein épphogy birtokba vette a labdát, a lendületből érkező Lewandowski kifejelte a kezei közül és közelről bepofozta a második gólt.

Ezt a gólt nem adta meg a játékvezető.

Videózás után a spori érvénytelenített, a 74. percben viszont Goretzka lerántása után büntetőt ítélt a Rekordbajnoknak – ezt már belőtte Lewa, akinek ez volt a 20. gólja az idei bajnokságban. 2-0!

Lewandowski is megkezdte a gólgyártást.

Újabb három perc elteltével jött Thiago és szó szerint bevágta a harmadikat is. 3-0!

Thiagotól végre gólt láthattunk, nem is akármilyent.

Hét perccel a vége előtt Perisic is megszerezte a megérdemelt találatát, Müller beadását fejelte be úgy, hogy Jarstein még beleérve sem tudott hárítani. 4-0, maradt ez a meccs végeredménye, megérdemelt győzelmet arattunk.

Négy gól, négy gólszerző – Perisic is beköszönt.

Következő mérkőzését szombaton kora este, a Schalke csapatát fogadva játssza a Bayern.

Statisztika

Összefoglaló




Egy óra után indult be a Bayern-henger | Hertha 0-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top