Bundesliga

„Arányaiban is megérdemelten győztünk; eleinte túl türelmesen játszottunk” – Reakciók: Hertha 0-4 Bayern



A Hertha elleni idegenbeli 4-0-ás győzelmet követő reakciók.


🔴 Hansi Flick: Elégedett vagyok, hogy így kezdtük a tavaszi idényt. 4-0 – ezt nem minden csapat képes elérni Berlinben, azt hiszem, hogy arányaiban is megérdemelt győzelmet arattunk. Az első meccsen, ilyen rövid felkészülés után nem mindig tudni, hol is áll az ember. Ezért volt számunkra remek, hogy ilyen eredménnyel folytattuk a Bundesligát.

🔴 Thomas Müller: Egy kissé fáradtan játszottunk, majd a második félidőben több rés állt a rendelkezésünkre. Véleményem szerint az első félidőben túl türelmesen játszottunk. Nem éreztük magunkat gyengének, de nem igazán voltunk veszélyesek sem. Hagytuk játszani a Herthát, viszont a veszélyes területeket jól lezártuk. Az második félidőben elterveztük, hogy nagyobb tempóval helyezünk rájuk nyomást.

🔵 Jürgen Klinsmann: A négy bekapott gól túl sok. Azt hiszem, hogy 60 percen keresztül jól partiban voltunk – az első félidőben volt két-három lehetőségünk, de a Bayern játszott fölényben. Jött az első ellentalálat, de a tizenegyes volt a fordulópont, ez egy kicsit tarkón vágott minket. A pontjainkat azon csapatok ellen kell megszerezni, akik a tabellán mögöttünk állnak.

🔵 Davie Selke: A Bayern egyéni kvalitásai végül megmutatkoztak. Nagyon erős volt, ahogy kijátszottak minket, nem nagyon lehet ellenük fölényesebben játszani. Oda akartunk egy kicsit bökni nekik, ami az első felvonásban valamelyest sikerült. Nyilvánvaló volt, hogy a Bayernnél lesz többet a labda. Ahogyan Thiago mozgatja a labdát, az világklasszis.



„Arányaiban is megérdemelten győztünk; eleinte túl türelmesen játszottunk” – Reakciók: Hertha 0-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top