Egyéb

Odriozola bemutatkozott: Nem lehetnék boldogabb – azonnal játszani akarok



A Realtól kölcsönbe érkező 24 éves jobbhátvéd bemutatkozott a német sajtó előtt.


Alvaro Odriozola

Az első benyomásokról: Szeretnék mindenkit üdvözölni és egyben megköszönni az irántam mutatott érdeklődést. Megtiszteltetés, hogy egy ekkora klubnál játszhatok – úgy nőttem fel, hogy láttam őket játszani. Ha a Bayernről kérdezik az embert, kétsége sem lehet afelől, hogy oda menjek. Ez egy nagy klub és büszke vagyok, hogy az ő mezükben futhatok ki a pályára.

A játéklehetőségről és a Schalke elleni esetleges debütálásról: Készen állok. Nem akarok időt vesztegetni, azonnal játszani akarok. Nagyon magasak az elvárások és minden sorozatban nyerni akarunk. Keményen dolgoztam, már a Schalke elleni meccsre gondolok és készülök, szívesen pályára lépnék ellenük.

A jövőjéről: A jelenben élek. Ma a Bayern München játékosa vagyok és erre koncentrálok. Mindent meg akarok tenni a klubért. A labdarúgásban mindig gyorsan történnek a dolgok. Itt és most 100 százalékot szeretnék nyújtani.




A karakteréről: Egy normális ember vagyok. A családom nagyon fontos, a legfontosabb az életemben. Szabadidőmben szívesen megyek sétálni és nagyon tetszenek a lovassportok is. A barátom, Xabi Alonso azt mondta, hogy München egy szép város, ő és James is csak jókat meséltek róla. Mindent, amit eddig láttam, tetszett.

A Bundesligáról: Nagyon szeretem és mindig is nagyon szívesen követtem a Bundesligát, a spanyol ligával is összehasonlítható. Sokat szeretnék birtokolni a labdát és megpróbálnak magasan presszingelni. Az én feladatom az lesz, hogy jól álljak a védelemben és futtából adjam a beadásokat. Az edző támadójátékot szeretne, én pedig készen állok erre.

A csapattársakkal és az edzővel való megismerkedésről: Nem is mehetne jobban. Vannak csapattársak, mint Martínez, Hernandez, Coutinho vagy Thiago, akik Spanyolországból jöttek vagy spanyolul beszének. Toni Kroos is mondta, hogy ez egy szuper klub, ezt ma már én is látom. Nem lehetnék boldogabb. Az edző is bemutatkozott a stábjával. Azt hiszem, hogy sok örömben lesz részünk.

A szerepéről: Négy éve még egy sokkal támadóbb pozícióban játszottam. Azóta hátrébb vonultam és most jobbhátvéd vagyok. Tehát védőként tekintek magamra.

Hasan Salihamidzic

Az átigazolásról: Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtudtuk őt szerezni – képes 90 percen keresztül magas tempóban focizni, függetlenül attól, hogy az elmúlt hónapokban nem játszott olyan sokat. Ez jó nekünk, különben nem tudtuk volna megkapni őt. Megadatott számunkra az opció, hogy betöltsük a pozíciót és az edző kívánságát. Végigjárta a spanyol futballiskolát és lehetőséget nyújt nekünk meccseket nyerni. Nagyon gyors, flexibilis és fantasztikus technikával rendelkező játékos. Beszéltem vele. Jó kondiban van és azonnal be tudja vetni a képességeit. Nagyon intenzíven edzünk, az edzői stáb gondoskodni fog arról, ha valakit fel kell építeni.

A további transzferekről: Az átigazolási ablak nyitva. Az FC Bayern soha semmilyen opciót nem zár ki, hogy tegyen valamit. Nagyon boldogok vagyunk, hogy prezentálhatjuk Alvarot.



Odriozola bemutatkozott: Nem lehetnék boldogabb – azonnal játszani akarok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top