Átigazolási hírek

SPORT BILD: Ez a Bayern transzferstratégiája – Costa visszatér?Hansi Flick a katari edzőtábor során kritizálta a személyi helyzetet, de kikérte a csapat magjának véleményét is. Neuer, Müller, Alaba, Kimmich és Lewandowski is erősítést szeretnének – a Sport Bild szerint a játékosok között felmerült egy korábbi Bayernes neve is.A Sport Bild szerint lehetséges (vész)megoldásként szóba került a 2017-ben a Juventushoz igazoló Douglas Costa neve is a játékosok között, aki a sérülékeny Coman és Gnabry mögött kölcsönjátékosként érkezhetne. Bayernes időszakában csúcsfutballt nyújtott, majd a kezdeti lendület után alábbhagyott a teljesítménye és a hozzáállása.

Alvaro Odriozola és Nicolas Kühn kölcsönben való érkezését tényként kezelik a lapok. A komoly transzferek a lap szerdai kiadása szerint viszont csak nyáron kerülnek tető alá: Salihamidzic olyan játékosokért akar magasabb összegeket kiadni, akikkel hosszabb távlatokban gondolkodhat a klub – a lista élén természetesen Leroy Sané áll, akinek a megszerzése a játékos öt éves fizetésével együtt összesen 200 millió euróban állna meg.

Másik tervezett igazolásként Kai Havertz neve szerepel a lista tetején, az ő árát állítólag 130 millió euróban állapította meg a Leverkusen és a Liverpool is érdeklődik iránta. A középpályás eltudja képzelni azt is, hogy Hansi Flick irányítása alatt dolgozzon.

Sané és Havertz megszerzése esetén Coutinho megvétele nagyon valószínűtlen, állítja a lap – erről, és Perisic jövőjéről május közepéig kell döntenie a klubnak.SPORT BILD: Ez a Bayern transzferstratégiája – Costa visszatér?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top