Bundesliga

„A saját játékunkat és filozófiánkat akartuk érvényesíteni” – Reakciók: Bayern 5-0 SchalkeA Schalke elleni teltházas edzőmeccset követő reakciók.🔴 Hansi Flick: Nagyon jó volt a mai teljesítményünk. A Schalke a Gladbach elleni első meccsen tényleg jó benyomást keltett, de otthon játszottunk és a saját játékunkat és filozófiánkat akartuk érvényesíteni. Korán össze akartunk zavarni az ellenfelet, nyomás alá akartuk őket helyezni a magas intenzitásunkkal. Ez nagyon jól sikerült, főleg az első félidőben. Döntő, hogy megszereztük a három pontot, a mikéntje pedig még nagyobb önbizalmat kell hogy adjon nekünk. A keret minősége kiemelkedő és ha ráteszünk egy lapáttal, akkor nagyon elégedett leszek. Természetesen ez egy sikeres játéknap volt számunkra.

🔴 Thomas Müller: A Leipzig eredményének tudatában talán még jobbak voltunk. Alapból is 100 százalékot nyújtunk, ma viszont talán két-három százalékkal is rátettünk a teljesítményünkre. Csakúgy, mint a Dortmund ellen, most sem akartuk levegőhöz juttatni az ellenfelet. Nagyon elégedettek vagyunk a játékkal. Csapatként egyszerűen jól játszunk. Legszívesebben már most üldözött lennék az élen, de egyelőre az üldöző szerepkört kell folytatnunk.

🔴 Leon Goretzka: Hansi Flick pár héten belül olyan klímát teremtett, amelyben mindenki jól érzi magát. Minden meccsre olyan taktikai tervvel lát el minket, amellyel tudunk dolgozni. Fontos, hogy tapasztalható a fejlődés és minden meccsen jobbak leszünk. A gólom természetesen különleges volt. Nem titok, hogy öt nagyon-nagyon szép évet töltöttem el a Schalkéban és nagyon jól éreztem magam ott is.

🔴 Manuel Neuer: Ez egy jó tavaszi kezdet volt számunkra. A Bundesligában mindenki tudja, hogy a Bayern München visszatért. De mi is tudjuk, hogy a konkurencia nem alszik. A Lipcse még egy ponttal előttünk jár, erős csapatuk van.

🆚 David Wagner: Megérdemelt vereséget szenvedtünk. Nem voltunk jók és megtörténhet, hogy úgy elgázolnak, ahogyan ma minket is. A vereségnek elsősorban ahhoz a kvalitáshoz van köze, amelyet a Bayern ma felmutatott. Nagyon erősek voltak, míg mi biztosan nem voltunk annyira erősek, amennyire lehettünk volna. Azt hiszem, ha az ember valamit akar Münchenben, akkor nagyon-nagyon sok dolognak stimmelnie kell, és ez ma nem történt így.

🆚 Bastian Oczipka: Semmi nem volt meg, ami az előző félév mérkőzésein kiemelkedővé tett minket. Ha az ember így lép pályára, akkor végsősorban az eredmény is jogos lesz. A Bayern egy lenyűgöző csapat, ezt természetesen tudtuk, viszont egyszerűen nem tudtuk felmutatni a pályán azt, amiben jók vagyunk. Ez hiányzott ma.„A saját játékunkat és filozófiánkat akartuk érvényesíteni” – Reakciók: Bayern 5-0 Schalke
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top