Akadémia

Wriedt és Köhn nyáron elhagyják a Bayernt, Jeong visszatértA Bayern bejelentette, hogy a klub két amatőrjátékosa, Otschi Wriedt és Derrick Köhn a szezon végén, szerződésük lejártával a holland elsőosztályú Willem csapatához igazolnak. A 25 éves támadó és a 20 éves balbekk 2023-ig szóló kontraktust írtak alá új csapatukhoz.

Röviddel a téli átigazolási időszak lezárta előtt egy visszatérőt is bejelentettek: A nyáron Freiburgba szerződő, U23-mas dél-koreai Ázsia-bajnok Wooyeong Jeong fél év kölcsön után visszatért a Bayern II-be. A 20 éves technikás szélső két tétmérkőzést is játszott a bajorok proficsapatában, majd nyáron hosszútávú szerződést írt alá a Freiburghoz, ahonnan azonnali hatállyal visszakerült Münchenbe.

Jochen Sauer: „Woo a tokiói olimpia selejtezősorozata miatt a komplett felkészülést elszalasztotta a Freiburgnál. Nálunk lát esélyt arra, hogy beilleszkedési idő nélkül értékes játéktapasztalatot gyűjtsön a harmadosztályban. Örülünk, hogy egy újabb nagyszerű alternatívánk áll rendelkezésre a támadósorban.”

Wriedt és Köhn nyáron elhagyják a Bayernt, Jeong visszatért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top