Bundesliga

„Ha tartjuk a játékstílusunkat, nagyon nehéz lesz feltartani minket” – Reakciók: Mainz 1-3 BayernA Mainz elleni 3-1-es idegenbeli győzelmet követő reakciók.🔴 Hansi Flick: Örülök, hogy a sorozatbeli hatodik meccset is megnyertük. Az első harminc perc lenyűgözött, ezt követően viszont túl keveset mutattunk, visszavettünk a tempóból. Röviddel a félidő előtt a szögletnél azt kívántam, hogy a csapat egy kicsit másképp álljon hozzá a dologhoz. A szünet után a második félidőt lejátszottuk, de azt el kell mondani, hogy ez a 60 perc nem volt Bayernes játék és ezt kritikusan kell kezelnünk, elemeznem kell a játékosoknak. A Mainznak elől megvannak a kvalitásai, amit párszor bizonyítottak is ma. Jól védekeztünk és három ponttal utazunk haza.

▪ A Lipcse elleni jövőheti mérkőzésről: A Lipcse győzni akar majd, természetesen mi is. Hazai meccsünk lesz, jól fel fogunk rá készülni és meglátjuk, mi történik vasárnap.

🔴 Hasan Salihamidzic: A mainzi csapat a pontrúgásoknál nagyon veszélyes volt, az elől lévő játékosaik pedig gyorsak, ezért folyamatosan oda kellett figyelnünk rájuk. Elégedettek vagyunk a győzelmunk miatt. Koncentráltan játszottunk a végéig és elvégeztük a feladatunkat.

▪ Thiagóról: Nagyon jól játszik és jól szervezi a játékunkat Joshuával. Viszont ez nem lep meg, ugyanis tudom milyen játékos. Nagyon magabiztos, aminek nagyon örülök. A szerződése olyan dolog, amelyet a klubon belül fogunk tisztázni.

🔴 David Alaba: A sorozatbeli hat győzelem nagyon sok önbizalmat ad nekünk, szeretnénk merítkezni ebből. Ha tartjuk a játékstílusunkat, nagyon nehéz lesz feltartani minket. Azt hiszem, hogy a Lipcse ellen is mi vagyunk a favoritok, az a meccsen is szeretnénk a saját játékunkat érvényesíteni. Sok van még hátra a szezonból. Csak meccsről meccsre akarunk gondolkodni és sikeresen akarjuk abszolválni őket. Végül természetesen mi akarunk állni az élen.

▪ Thiagóról: Ha a legutóbbi meccseit megnézzük, láthatjuk micsoda játékos ő, különösen a labdával. Hogy ráadásul ennyire gólveszélyes, az is a kvalitásait bizonyítja.

🆚 Achim Beierlorzer, a Mainz edzője: Elterveztük, hogy mindent beleadunk ebbe a meccsbe, csapatként lépünk pályára, egymásért játszunk és a futómennyiségünket is be fogjuk vetni a pályára. Ez sikerült. Hogy ez végül nem volt elég, az összességében a Bayern egyéni kvalitásai miatt történt meg.„Ha tartjuk a játékstílusunkat, nagyon nehéz lesz feltartani minket” – Reakciók: Mainz 1-3 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top