Akadémia

Wriedt góljával a Rostock ellen aratott fontos győzelmet a Bayern II



A harmadosztályú Bayern II az idei második meccsét is megnyerte, Sebastian Hoeness csapata ezúttal a Hansa Rostock csapatát 1-0-ra elintézve gyűjtötte be az értékes pontokat. A mérkőzés egyetlen gólját a szezon végén távozó Otschi Wriedt szerezte büntetőből a 28. percben. A Bayern ezzel feljött a 12. helyre, de még mindig csak öt ponttal marad el a relegációs helytől.



🔴 Bayern:

Früchtl – Yilmaz, Richards, Mai, Köhn – Kern (85. Feldhahn), Stiller, Welzmüller – Batista-Meier (62. Jeong), Wriedt, Dajaku (75. Kühn)

🔄 Padon végezték: 

Hoffmann – Will, Arp, Daniliuc

🆚 Rostock: 

Kolke – Ahlschwede, Reinthaler, Sonnenberg, Rieble, Scherff (46. Neidhart) – Butzen, Pepic – Opoku, Breier (68. Hanslik), Vollmann (68. Granatowski)

Gólok: 

1:0 Wriedt (28./kezezés miatti büntető)

„Büszke vagyok a csapatra! A mérkőzésen végig koncentráltan játszottunk. Előbb is bebiztosíthattuk volna a győzelmet, így át kellett vészelnünk pár szituációt. Összességében viszont megérdemelten nyertünk, ráadásul ismét kapott gól nélkül – ez a további munkánk alapja.”

A Bayern amatőrcsapatából Zirkzee a Mainz elleni bajnokin képviselte magát, a kezdőben viszont ott volt a nyáron szintén távozó Köhn, a profikkal edző Mai, Batista-Meier, Dajaku hármas, illetve csereként beállt a két téli érkező Kühn és Jeong is. Érdekes, hogy Arp csereként sem kapott játéklehetőséget.




Wriedt góljával a Rostock ellen aratott fontos győzelmet a Bayern II
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top