Bundesliga

Flick: Coutinho sem teljesen elégedett a teljesítményével – segítünk nekiHansi Flick a vasárnapi, Lipcse elleni slágermérkőzést megelőzően válaszolt az újságírói kérdésekre.


A személyi helyzetről: Kingsley ismét ott lesz a keretben, ennek mindannyian nagyon örülünk. Három játékoson, Sülén, Martínezen és Perisicen kívül mindenki más bevethető.

A Hoffenheim elleni kupameccsről: Jól kezdtük az évet, három győzelemmel – Mainzban több góllal vezettünk, majd visszakapcsoltunk egy fokozatot. Mindannyian fociztunk és tudjuk milyen dolog ez. A Hoffenheim ellen túl sok helyzetet hagytunk ki és ezután egyszerűen nem is védekeztünk jól. De sikerrel vettük ezt is. Mindannyian levontuk a megfelelő következtetéseket. Vasárnap másra számítunk.

A visszavett teljesítményről: Nem vagyok híve az ilyen dolgoknak. Vannak nézőink és rajongóink, akik 90 percen keresztül a játékosok kvalitásait akarják látni a pályán. Fontos, hogy minden meccsen 100 százalékosan motiváltak legyünk.

Nagelsmannról: Ez nem az edzők meccse, minden a pályán fog eldőlni. Nagyon nagyra tartom őt, világos filozófiája és gondolatai vannak. Élcsapatként jól látszik hol tartanak most. Óriási kvalitásokkal rendelkeznek, ezért a nézők számára jó lesz ez a mérkőzés.

A Lipcse elleni meccsről: A Bayern München számára kifejezetten fontos, hogy mindig az erősségeit vonultassa fel a pályára. Ez a meccs sokaknak egy döntőnek felérő mérkőzés, de erről hallani sem akarok. Lesz még 13 meccsünk, bármi megtörténhet. Mindenki nagyon várja már ezt a mérkőzést, nyerni akarunk. Megmutattuk az erősségeinket, de minden megy tovább. Minden játéknapon meg kell mérettetnünk magunkat.

Lucas Hernandez játszhat? Nem szeretnék kijelentéseket tenni az állapotáról. Jó úton halad és elégedettek vagyunk a fejlődésével. Nagyon motivált, minden mást meglátunk vasárnap.Arról, hogy Scholl szerint Kimmich túl sok kritikát fogalmaz meg: Mehmet és én gyakran beszélünk, mindig jónak találom a párbeszédet. Ez az ő véleménye, ami gyakran nem egyezik más ember véleményével. Joshua Kimmich fontos számunkra. Kulcspozícióban játszik és én szeretem azolat a játékosokat, akik elmondják a véleményüket. Jó úton halad és nagyon elégedett vagyok a fejlődésével.

Coutinhoról: Nem egyszerű. Philippe legutóbbi edzései nagyon jól sikerültek. A Hoffenheim ellen nem volt minden nagyszerű, de nem is volt minden rossz. Azt hiszem, hogy a jelenlegi teljesítményével ő sem 100 százalékban elégedett, de ő egy olyan játékosunk, akinek segítenünk kell és ezt meg is tesszük. Meggyőződésem, hogy még nagy segítségünkre lesz, ezért ki kell várnunk. Minden pályafutásban vannak hullámvölgyek és  egy ilyen homogén csapatba sem annyira egyszerű beilleszkedni.

Müllerről: Thomas egy olyan játékos, akinek az önbizalma akkor nő, ha gólokat szerez. Elégedettek vagyunk, hogy ennyit lő és ilyen sok gólpasszt ad. Taktikai tekintetben is fontos játékosunk.

Hainer dicséretéről: Nem olvastam, de örülök, hogy ilyen pozitívan tekint rám. De függetlenítem magam ettől. Észlelem magamon, hogy higgadt vagyok a Bayern edzőjeként. Olyan team van körülöttem, amelyben bízom és akiktől érzem a megbecsülést. Elégedett vagyok és nem gondolkodom azon, mi lesz jövőre. Tudom, hogy sok minden történik a piacon, de ez engem nem érdekel. Nagy öröm ezért a klubért és ezzel a nagyszerű társasággal dolgozni.

Werner és Lewandowski a jövőben egy csapatban? Jelenleg csak Robert Lewandowskira gondolok, számomra ő a világ legjobb középcsatára. A gólátlaga szenzációs és nagyon fitt, örülünk, hogy a csapatunk tagja. A kvalitásai nagyon fontosak, mert ezzel is a csapat vezetőjévé válik. Olyan képességei vannak a kapu előtt, amelyeket csak ritkán látni. Timo Werner a Lipcse játékosa, nagyra tartom őt is.

A Lipcséről: A szezon során megmutatták, hogy milyen kvalitásaik vannak. Főleg a támadósorban vannak nagyon jó játékosaik, csapatként egyénileg is nagyon jól funkcionálnak egymással. Óriási kvalitásai vannak, ezért olyan csapatra számítok, amely az offenzívában való szerencséjét keresi. Remek kvalitású csapat, ha az ember sok területet biztosít nekik.Flick: Coutinho sem teljesen elégedett a teljesítményével – segítünk neki
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top