Bundesliga

„A döntetlen egy korrekt és igazságos eredmény” – Reakciók: Bayern 0-0 LipcseA Gulácsiék elleni 0-0-ás döntetlent követő nyilatkozatok.🔴 Hansi Flick: Őszintén szólva a döntetlen korrekt és igazságos eredmény. Az első félidőben mi voltunk a jobbak, az első 25 perc nagyon tetszett. Ezután egy kicsit alábbhagyott az önbizalmunk. Hibáztunk, kiszolgáltuk az ellenfelet és örülhetünk, hogy nem kerültünk hátrányba. Tudjuk, hogy 13 forduló még visszavan és kemény útunk lesz a bajnoki címig. Mégis mindannyian azt akarjuk, hogy egy izgalmas bajnokságban vegyünk részt.

🔴 Manuel Neuer: Egy ponttal vezetünk. Ezt a meccset nem lehet alapul venni, hogy értékeljük melyik az egyértelműen jobb csapat. A meccset mi kezdtük jobban, az első félidőt domináltuk. Ezután a Lipcse átszerveződött és alkalmazkodnunk kellett hozzájuk. Többé-kevésbé emberfogásos játékot alkalmaztak, amellyel akadtak problémáink.

▪ A lehetséges szerződéshosszabbításról: Az a tervem, hogy továbbra is az FC Bayernnél futballozzak. 2020 nyarától Alexander Nübel is itt lesz és minden megy tovább. Nekem 2021-ig biztosan. Elég időm lesz beszélni a vezetőséggel. Nincs jel, nincs semmi, amit be tudnánk jelenteni. Arra koncentrálunk, hogy az FC Bayernnel címeket nyerjünk, ez a célunk.

Képtalálatok a következőre: manuel neuer

🔴 Thomas Müller: Az első 20 percben egész jól kezdtünk, viszont nem lőttük be a helyzeteinket, majd az volt a probléma, hogy mindkét csapat jól tudott élni a 0-0-ás eredménnyel. Bosszantó, hogy mi is ezt tettük és nem tudtuk átlépni az árnyékunkat. A 70. perctől egyik csapat sem akart rizikót vállalni, viszont egy ponttal továbbra is mi vezetünk. Tudtuk, hogy a lipcseiek erőssége a kontrajáték. Tudatosan lassítottuk is a játékot, viszont ezáltal a saját erősségeink is korlátozódtak. (…) A formánk kiváló. Kapott gól nélkül játszottunk és gyorsabban megszereztük a vezetést a tabellán, ahogyan azt sokan remélték. Ha Dohában tudtuk volna, hogy a Lipcse elleni mérkőzés után egy pontos előnyben leszünk, aláírtuk volna.

▪ A nyári EB-ről: Jelenleg ez az EB egyáltalán nem érdekel. Engem ez a címer érdekel (mutat a Bayern címerre). Címeket akarunk szerezni. Ha sikerül, akkor hármat.

Képtalálatok a következőre: thomas müller


🔴 Joshua Kimmich: Igazán jó első félidőt játszottunk, főleg az első 20-25 perc volt az. Akkor volt pár lehetőségünk, amelyeket részben nem játszottunk elég tisztára. A második félidőben valamelyest fordult a kocka, ugyanis a Lipcse nagyon jól bekezdett. Pár hibát felkínáltunk nekik, ráadásul pár dolgot nem tudtunk a játékban megoldani, a Lipcse magasabban is presszingelt.

🔴 Leon Goretzka: Frusztrált vagyok, egyszerűen a másik sarokba kellett volna lőnöm. A kapus arra a sarokra számított, amelyet már felismertem. Elsősorban magammal vagyok elégedetlen, ugyanis nem lőttem be. Sajnálom a csapatot, normális esetben ezt értékesítem. A kapus jól reagált.

Képtalálatok a következőre: goretzka

🔴 Hasan Salihamidzic: A magasabban presszingelő szélsővédőik miatt jutottak lehetőségekhez. Figyelnünk kell arra, hogy ismét a saját játékunkat érvényesítsük és a száz százalékos teljesítőképességünket hívjuk elő. Ismét nekünk kell lennünk a dominánsabbnak, járatnunk kell a labdát és az ellenfél térfelén kell játszanunk. Részben ez ma nem volt így. Nem vagyunk teljesen elégedettek, de mi vagyunk a listavezetők, ezért rendben van a dolog.

🆚 Julian Nagelsmann: Jó és látványos meccs volt. Eleinte voltak problémáink, illetve szerencsések voltunk. Ezután jobban belejöttünk a játékba és a második félidőben nagyon jól és nagyon bátran védekeztünk. A 70. percig lőhettünk volna 2-3 gólt, de a Bayern is. Igazságos döntetlen született, amellyel mindkét csapat jól tud élni.

🆚 Timo Werner: Ahogy az elején játszottunk, csak idő kérdése volt a bekapott találat. Viszont feljavultunk és az első félidő második felében jól magunkra találtunk, a szünet után pedig egy másik arcunkat mutattuk. Több lett volna ebben a meccsben.„A döntetlen egy korrekt és igazságos eredmény” – Reakciók: Bayern 0-0 Lipcse
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top