Bundesliga

Flick: Örülünk, hogy Coman és Hernandez visszatértekA Köln elleni idegenbeli mérkőzést megelőző sajtótájékoztató legfontosabb gondolatai.


A személyi helyzetről: Manuel Neuer részt vett az edzésen. Javin, Perisicen és Sülén kívül minden játékosunk a fedélzeten. David Alaba izomproblémák miatt ma szünetet tartott, de a mérkőzésen már velünk lehet.

A Kölnről: Markus Gisdol irányítása óta nagyon sikeresek. A Köln egy egy olyan csapat, amely olykor magasan támad le és ezzel tud fájdalmat okozni. Lehetőleg ezt nem akarjuk engedni nekik.

A védelemről: David Alaba éveken át játszott balhátvédet. Végsősorban nem az a fontos, hogy három ballábasunk vagy jobblábasunk lesz ott a védelemben. A Lipcse ellen átállásra voltunk kényszerítve.

Comanról és Hernandezről: Örülünk, hogy mindketten visszatértek és jó edzésmunkát végeznek. Hogy elég lesz-e 90 percre, azt még nem tudjuk, természetesen játéklehetőségre van szükségük. Az a cél, hogy mindketten 100 százalékosak legyenek az angol hetekre.

Ulreichről: Téma volt, hogy a Tottenham elleni hazai mérkőzésen őt játszatjuk. Sven edzésen mutatott teljesítményét, hozzáállását és professzionalitását mi is díjazni akarjuk. Manuel viszont fitt, ezért a Köln elleni meccsen nem ejtünk erről gondolatokat. Viszont ha Manu kidől, egyáltalán nem fogok aggódni. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ilyen másodikszámú kapusunk van.

Odriozoláról: Szükségünk volt egy backupra. Azt el kell mondanunk, hogy sikeres tavaszi szezonunk van eddig, ezért világos, hogy az angol hetekig az edző össze akarja tartani a csapatát. Alvaro jól edz és jó tudni, hogy az ő személyében ilyen opció áll a rendelkezésünkre. Kiemelkedő mentalitása van és nagyon jól fogadja el a helyzetét.

A Heynckesszel való kapcsolatáról: Mindig kapcsolatban álltunk, jelenleg viszonylag keveset. Legutóbb karácsony előtt beszéltünk telefonon egymással.Flick: Örülünk, hogy Coman és Hernandez visszatértek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top