Bundesliga

„Úgy rohantak le minket, mint a tűzoltók” – Reakciók: Köln 1-4 BayernA Köln otthonában aratott 4-1-es győzelem reakciói.


Hansi Flick*: Az első félidő nagyon jó volt, nagyon elégedettek vagyunk a fellépésünk miatt. A második bosszantó, nem játszottunk olyan komolysággal, mint előtte. *Flick megfázás miatt nem vett részt a meccset követő rövid sajtótájékoztatón.

Thomas Müller: Az első félidőben szuperül játszottunk. Az első 10 perc hihetetlenül hatékony volt részünkről, ezután sajnos már nem voltunk azok. Sajnos úgy léptünk pályára, ahogyan az többször is előfordult már. Manu lenyűgözően védett. De a Chelsea ellen feltétlenül félre kell tennünk ezt a fajta hozzáállásunkat.

Manuel Neuer: Ahogy bekezdtünk, azzal nem számolhat az ember. Főleg az elején számítottunk nagyobb kölni ellenállásra. Az első adódó helyzeteinket is hidegvérűen használtuk ki, nagyon jól játszottunk. Akár tíz gólt is szerezhettünk volna – világos volt, hogy nem mindegyik megy be, de mindenképp több volt benne a 4-1-nél. (…) A második félidőben problémáink voltak, mert két ballábas belsővédővel játszottunk, ezáltal a játékfelépítésünk nem volt annyira egyszerű.

Serge Gnabry: Sok lehetőséget hagytunk ki a második félidőben. Ennek ellenére megvan a három pont és mindannyian boldogok vagyunk. Viszont a kölnieknek is megvoltak a lehetőségeik. Manuelnek volt két-három világklasszis védése. Mindkét oldalon eshetett volna több gól.

Timo Horn, a Köln kapusa: Az első félidő első perceiben totálisan bealudtunk. Ennek nem szabadna megtörténnie. Másrészről a Bayern azonnal el akarta dönteni a meccset, ahogyan azt Mainzban is tették. Úgy rohantak le minket, mint a tűzoltók, mi pedig egyáltalán nem mentünk bele a párharcokba. Rögtön bekaptuk az első, majd a második gólt is. Ezután természetesen már nehéz egy ilyen világklasszis csapat ellen visszajönni.

Mark Uth, a Köln támadója: Nehéz volt a Bayernt megfogni, főleg a középpályán. Az volt az érzésünk, hogy kettős emberelőnyben voltak. Így nehéz. Hidegvérűen vitték be az első gólokat, ezután csak futottunk az eredmény után. Az első félidőt el kell felejtenünk. A másodikban nagyon jól csináltuk.„Úgy rohantak le minket, mint a tűzoltók” – Reakciók: Köln 1-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top