Bundesliga

Flick: Élvezem a helyzetet – ha a Bayern másik edzőt akar, nem dől össze a világomA Bayern mestere a pénteki Paderborn elleni hazai meccs előtt válaszolt a sajtó kérdéseire.


A személyi helyzetről: Két cserét alkalmaznunk kell. Az eltiltottakon kívül mindenki a fedélzeten van, ma már Thiago is edzett. Meglátjuk milyen változtatásokat eszközölünk.

A Chelsea elleni meccs személyi helyzetéről: A játékosoknak minden meccsen, minden edzésen, holnap is figyelemfelkeltően kell játszaniuk. Részletesen körbe fogjuk járni ezt a kérdést.

Odriozoláról: Játszani fog, méghozzá a jobboldalon, ez az ő pozíciója. Az edzésen nagyon jól végezte a dolgát, elégedett vagyok vele.

A Paderbornról: Szinte minden mérkőzésen mi vagyunk a favoritok. A Paderborn a saját tudása alatt teljesít. Focizni akarnak, ez különbözteti meg őket sok csapattól a Bundesligában. Figyelemreméltó, amit Steffen Baumgart tett a csapatával. Elől nagyon gyors játékosaik vannak. Meglátjuk, hogyan tudjuk a pályán érvényesíteni a saját kvalitásainkat. Az odavágón láttuk, milyen gyorsan tudnak váltani, ha a gyors játékosaik játékba kerülnek.

Az elkövetkezendő hetekről: Óriási hiba lenne, ha egy lépéssel előrébb gondolkoznánk. A csapat célja, hogy továbbra is lépésről lépésre haladjon. Először jön a Bundesliga, majd a BL. A holnapi meccsre koncentrálunk és csináljuk a dolgunkat. Minden edzésre koncentrálunk, 100 százalékosnak kell lennünk.

A játékstílusról: Összességében nagyszerű futballt játszottunk, ezért pedig gratulálnom kell a csapatnak. Az persze egyértelmű, hogy az elmúlt meccsek második félidejével nem mindig voltunk teljesen elégedettek. Sokat van nálunk a labda, de többet is futunk az ellenfeleknél. A csapat mindig elől akar játszani. Néha viszont csak tartanunk kell a labdát és várni a szituációkra.

A jövőjéről: A jelenben élek és egyszerűen csak élvezem a helyzetet. Megpróbálunk jó munkát végezni. Ami ezután jön, az a csillagok állásától függ. Az FC Bayernnél most nyugalomban gondolhatják át, mit akarnak a jövőtől. Én a jelenre koncentrálok. Ha elhatározták magukat, meghozzák a döntést. Ha egy másik edzőt akarnak, az én világom sem dől össze.

A Guardiolával való összehasonlításokról: Számomra Pep a legjobb edző. Ismerem és nagyra tartom őt. Sokak számára jelent inspirációt az ő személye. De az embernek természetesen meg kell találnia a saját útját.

Neuertől: Manuel teljesen fitt! Hihetetlenül fontos védéseket mutatott be a Köln ellen. Számomra ő a világ legjobb kapusa és az is marad. Örülünk, hogy nálunk véd.Flick: Élvezem a helyzetet – ha a Bayern másik edzőt akar, nem dől össze a világom
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top