Egyéb

Német sajtó: A Bayern új szerződéssel hálálná meg Davies teljesítményét



A 19 éves kanadai szerződése 2023-ig szól, de már most az új kontraktusról tárgyalnak.


A szezon legnagyobb felfedezettje egyértelműen Alphonso Davies, aki támadószélsőből kirobbanthatatlan balbekké avanzsált elő a Bayernben. Saját elmondása szerint Vancouverben már játszott ezen a poszton, most viszont a Bayernben bizonyítja kivételes képességeit. Teszi ezt minden héten, és tette ezt a Chelsea elleni londoni összecsapáson is, ahol 19 éves létére csapata egyik legjobbja volt. Ennek megfelelően a nemzetközi sajtó és olyan hírességek is róla áradoznak, mint mondjuk Gary Lineker.

A Sport1, a BILD és a Sport Bild egybecsengő infói szerint Alphonso teljesítményét egy új, jobb feltételeket tartalmazó szerződéssel honorálná a Bayern – lehetőleg 2025-ig köteleznék el az őstehetséget (leendő Golden Boyt?) a csapathoz. Jelenlegi kontraktusa 2023-ig szól. Az első megbeszélések állítólag már meg is történtek Londonban a képviselőivel.

Davies óriási közönségkedvenc – a Stamfordon az ő nevét skandálták a Bayern drukkerek, miközben a lefujást követően társaival ünnepelték a fölényes győzelmet. A harmadik gólt egy csodálatos szóló után ő készítette elő, de az egész meccsen kiemelkedőt nyújtott: A statisztikák szerint egy párharcot sem veszített és 90 százalékon felüli passzpontossággal játszott.

 

Német sajtó: A Bayern új szerződéssel hálálná meg Davies teljesítményét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top