Egyéb

Süle a labdával edz – „Örülök, hogy megtehetem a következő lépést”

Niklas Süle újabb nagy lépést tett afelé, hogy a szezon végén visszatérjen a Bayernbe – az októberben keresztszalag-szakadást szenvedett középhátvéd csütörtök délelőtt ugyanis először dolgozhatott labdával a Säbeneren.


„Négy hónap után természetesen szuper érzés ismét labdázgatni – ez egy igazán nagyszerű dolog. Eshetett volna a hó, jöhetett volna a Sabine hurrikán, nekem mindegy lett volna. Egyszerűen csak örülök, hogy ismét labdával edzhetek és megtehetem a rehabilitációm következő lépését.”

Süle természetesen nem túlozta el a dolgot, de Simon Martinello fitnesz és reha-edzővel pár passz és szlalom-gyakorlatot is mosollyal az arcán tudott végezni.

„Eddig még nem voltak problémáim. Sok kontrollált mozgást végeztem a labdával, jövő héten pedig jöhetnek a labdával való irányváltások is.”

A szabadnap ellenére három további játékos jelent meg az edzőközpontban: Martínez, Lucas és Coman is extra gyakorlatokat iktattak be a programjukba és az fcb.de szerint akár mindhárman opciók lehetnek Flick számára a hétvégi, Augsburg elleni mérkőzésre.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top