Vasárnap 18 órakor a női válogatott kapusa, Almuth Schulte az ARD Sportschau stúdiójában kisorsolta a Német válogatott elődöntőinek párosításait. Ennek értelmében április 21-én és 22-én Bayern – Frankfurt, illetve Saarbrücken – Leverkusen mérkőzéseket rendeznek. A pontos időbeosztásról később döntenek a szervezők.

Az idei EL-ben is szépen menetelő frankfurtiak 2018-ban, Kovac irányításával épp a Bayern ellen nyerték meg a kiírást. Idén pedig a Werder együttesét 2-0-ra legyőzve sorozatban harmadszorra jutottak be a Német kupa legjobb négy csapata közé. Ezt megelőzően a Leipzig (3-1), a St. Pauli (2-1) és a Waldhof Mannheim (5-3) elleni győzelemmel meneteltek idáig. A Bayern útja a megszokotthoz képest igencsak rögös volt az elődöntőig: a Cottbus (1-3), a Bochum (1-2), a Hoffenheim (4-3) és a Schalke (0-1) ellen is szűkös győzelmeket arattak.

A két csapat múltja öt mérkőzésre nyúlik vissza a kupában: A Bayern háromszor, az Eintracht kétszer került ki győztesen az egymás elleni találkozókból.

Német kupa: A Frankfurtot fogadjuk az elődöntőben
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top