Bundesliga

A Bayern nem tud veszíteni, Flick jó hatással van Müllerre – az Augsburg elleni győzelem érdekességei



Kigyűjtöttük az Augsburg elleni 2-0-ás győzelmet követő érdekességeket és statisztikákat.

BAYERNNEL KAPCSOLATOS STATISZTIKÁK

▪ A Bayern a legutóbbi nyolc vasárnapi bajnokiján veretlen maradt (hat győzelem, két döntetlen). Legutóbb 2018 márciusában, 2-1-re kaptak ki a Lipcse ellen.

▪ A Bayern a sorozatbeli negyedik bajnoki győzelmét aratta és a legutóbbi 11 Bundesliga-meccsből 10-et megnyert. Minden sorozatot figyelembe véve 15 meccsből 14 győzelem és egy döntetlen a bajorok aránya.

▪ A Bayern az Augsburg elleni győzelmével az 1111. győzelmét aratta a Bundesligában – az idei szezonban először vezeti négy ponttal a bajnokságot.

▪ A Bundesliga történelmében csak két csapat szerzett nyolc forduló után több pontot a jelenlegi Bayernnél (22) – a Pep Guardiola irányította 2013/14-es és a Jupp Heynckes vezett 2012/13-mas csapat egyaránt 24 pontot gyűjtött.

▪ Az idei szezonban eddig még soha nem kellett 30 percet várni a Bayern első kapuralövési kísérletére – korábban a 26. percig mindig próbálkoztak egyszer a bajorok.

▪ Legutóbb 2014 decemberében, a Leverkusen ellen fordult elő utoljára az, hogy a Bayern csak két kapuralövési kísérletet ejtett az első félidőben. Akkor Ribéry röviddel a fordulás előtt szerezte meg az 1-0-ás végeredményt jelentő találatot.

Képtalálatok a következőre: goretzka



THOMAS MÜLLER…

▪ az idei Bundesliga-szezonban csapata 22. góljához járult hozzá, annyihoz, mint amennyihez a 2017/18-as szezonban összesen. Ennél hasznosabb csak a 2015/2016-os szezonban volt, akkor 25 gólból vette ki a részét közvetlenül.

▪ a Hansi Flick irányította 15 bajnokin 18 pontot szerzett a kanadai táblázaton (6 gól, 12 gólpassz).

Képtalálatok a következőre: goretzka

TOVÁBBI JÁTÉKOS STATISZTIKÁK:

▪ Jerome Boateng a 310. tétmeccsét játszotta a Bayernben, amellyel megelőzte Arjen Robbent (309) a müncheniek örökös ranglistáján. Az idei első gólpasszát is kiosztotta, Müllert szolgálta ki.

▪ Goretzka a második bajnoki gólját szerezte, egymást követő két találkozón volt eredményes. Ez legutóbb 2019 januárjában és februárjában sikerült neki, sőt – akkor zsinórban három meccsen is betalált.

▪ Serge Gnabry készítette elő a Bayern második gólját – ez volt a támadó legutóbbi negyedik bajnokiján a hetedik gólhoz való hozzájárulása (4 gól, 3 gólpassz).

▪ Javi Martínez 2020-ban először lépett pályára tétmérkőzésen.

Képtalálatok a következőre: goretzka



A Bayern nem tud veszíteni, Flick jó hatással van Müllerre – az Augsburg elleni győzelem érdekességei
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top