Egyéb

Flick hat tehetségnek tartott extra gyakorlatotHansi Flick gondosan ápolja a Bayern München azon törekvéseit, és saját hitvallását, amely szerint a klubnak fiatal, saját sorból érkező játékosokat is be kell tudnia vezetni a profik közé.

Az ideiglenes tréner-megbízott, akinek az irányítása alatt jóformán szárnyal a csapat, a  hétfői szabadnapon hat, nagyon kevés vagy nulla perc lehetőséget kapó játékosnak tartott külön foglalkozást a Säbeneren.

A nagy reménnyel érkezett Michael Cuisance eddig összesen 46, a Stuttgart ificsapatából igazolt Leon Dajaku 10, a kiváló technikával megáldott új-zélandi Sarpreet Singh 8 percet tölthetett a pályán, rajtuk kívül a profik között tétmeccsen még nem szereplő, de egyre jobb formába lendülő Fiete Arp, valamint Lukas Mai és Christian Früchtl kapus edzését figyelte közvetlen távolságból a mester – sőt, egyes gyakorlatokba ő maga is beszállt.

Flick először hagyta rondózni a srácokat, majd a szűk területen való cselezésekben és az ellene irányuló párharcokban is részt vett. Alphonso Davies és Joshua Zirkzee esetében már látszik a keze nyoma. A kanadai hónapok óta stabil kezdőnek számít a balbekk poszton, de a holland támadó is egyre több lehetőséget és bizalmat kap Hansitól.

Flick hat tehetségnek tartott extra gyakorlatot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top