Egyéb

Emailt kaptak a Bayernesek – „Mindent megteszünk, hogy együtt vészeljük át ezt az időszakot”



A német kluboknak április elejéig biztosan nem kell pályára lépniük, sőt a koronakrízis miatt Berlinben akár április 19-ig is szünetelhet a Bundesliga. Pénteken sokáig úgy tűnt, hogy zárt kapuk mögött még megrendezhetik az Union elleni berlini meccset, végül a teljes fordulót elhalasztották.

Ezután a klub utasította a játékosokat, hogy a fertőzés elkerülése érdekében kerüljék az embereket és a vendéglátó egységeket, további utasításig a hétvégére maradjanak otthon. A Bayernnél február 17-e óta nincs nyílt edzés, és aláírást, szelfiket sem adhatnak a rajongóknak.



Karl-Heinz Rummenigge és Herbert Hainer közös emailben üzent a klub nevében:

„Kedves FC Bayernes munkatársaink, nem akarjuk úgy a hétvégére küldeni Önöket, hogy ne biztosítanánk Önöket arról, hogy az Önök és a családjaik védelme a legmagasabb prioritást élvezik. Biztosak lehetnek benne, hogy az FC Bayern maguk mellett áll és mindent megteszünk azért, hogy együtt vészeljük át ezt az időszakot – egyrészt azért, hogy az egészségét a lehető legjobban megóvjuk, másrészről pedig azért, hogy a korona utáni időszakban sem szenvedjen károkat az FC Bayern.”

A Bayernesek legkésőbb hétfőn délután tudják meg a további, elkövetkezendő napokra, hetekre kitűzött menetrendet – lehetséges, hogy egy ideig edzéseket sem tartanak, hanem a játékosoknak otthon, egyénileg kell magukat fitten tartani.

A játékosok közösségi bejegyzéseit, otthoni tevékenységeit facebook oldalunkon osztjuk meg veletek, kövessétek azt is.

Emailt kaptak a Bayernesek – „Mindent megteszünk, hogy együtt vészeljük át ezt az időszakot”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top