Egyéb

Sokáig nem lesz edzés a Säbeneren – így tartják magukat fitten a játékosokA Bayernnél hosszútávon is berendezkedtek a játékosok otthoni edzésére: Herbert Hainer, Karl-Heinz Rummenigge, Jan-Christian Dreesen, Andreas Jung, Hansi Flick, Danny Röhl, Toni Tapalovic és Kathleen Krüger részvételével a Bayern kedden délelőtt tartott értekezletet.

A koronavírus-krízus miatt világossá vált, hogy a játékosok továbbra sem edzhetnek a Säbeneren, otthon kell formában maradniuk. A BILD szerint a srácoknak minden nap 11 órakor, egy appon keresztül kell lejelentkezniük az otthoni online edzésre.

Kép

A klub gondoskodott a felszerelésről, mindenkinek kiszállítottak egy-egy érzékelőkkel ellátott szobakerékpárt, amellyel nyomon követhetik a játékosok statisztikáit, egészségi állapotát. Pár nap múlva személyesen is meg kell jelenniük az edzőközpontban egy tejsav-tesztre. A Bayernnél számolnak azzal, hogy akár a hónap végéig, vagy akár ennél is tovább kell otthon edzeniük a játékosoknak.

Hiába a Bayern ajánlása, kedden két játékos személyesen is megjelent a Säbeneren: Süle és Perisic az edzőteremben erősítettek. A többiek budipapíros kihívással egészítették ki az edzésprogramot.Sokáig nem lesz edzés a Säbeneren – így tartják magukat fitten a játékosok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top