Átigazolási hírek

Sport Bild: Brazzo találkozott Sané ügynökével, Werner érkezése valószínűtlen



A koronavírus okozta káosz ellenére a háttérben tovább folytatódnak a kerettervezéssel kapcsolatos megbeszélések, intézkedések – összegyűjtöttünk pár hírt és pletyit, hogy ezeken csemegézzünk.

Das Cover der neuen SPORT BILD

LEROY SANÉ

A Sport Bild és a BILD információi szerint két megnevezetlen topcsapat is konkrét ajánlattal jelezte érdeklődését Leroy Sané iránt. Ez sarkallta Hasan Salihamidzicset arra, hogy a múlt héten személyes „titkos” találkozón beszélt a játékos ügynökével és az LIAN ügynökség vezetőjével, Fali Ramadanival és Damir Smoljannal. Természetesen már nagyon unalmas a téma, ezért sem foglalkoztunk sokáig a Sanéval kapcsolatos „hírekkel”.

TIMO WERNER

Hansi Flick egy korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy nagyobb hatáskört és beleszólási jogot szeretne a Bayern átigazolásaiba. Egyik kedvenc játékosa Timo Werner, viszont a megszerzése nem nagyon számít lehetséges megoldásnak. Ha Sané jön, akkor semmiképp, de már csak azért sem, mert Salihamidzic múlt nyáron a játékos megszerzése ellen volt, szerinte Timo játékstílusa nem illik a Bayern rendszerébe.

KAI HAVERTZ

Abban Hansi és Brazzo is egyetért, hogy a Leverkusen 20 éves üdvöskéje magasan áll a Bayern bevásárlólistáján. Völler tavaly nyáron megerősítette, hogy Rummenigge jelentkezett nála Havertzért, tehát a Bayern szándékai komolyak – az egyetlen kérdést természetesen a pénz jelenti, amely függ a koronavírus okozta károk hatásától is. A Leverkusen 100 millió euró fölötti összeget vár el Kai játékjogáért.

IVAN PERISIC

Szintén a Sport Bild írt arról, hogy Ivan Perisic azt a jelzést kapta, hogy a Bayern szívesen megszerezné őt végleg az Intertől – 15-20 millió eurós vételi díj áll a szóbeszédben.



Sport Bild: Brazzo találkozott Sané ügynökével, Werner érkezése valószínűtlen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top