Átigazolási hírek

Sport Bild: Neuer sokáig maradna, hárman távozhatnak a nyáron



A Bayernnél sok játékos szerződése jár le 2021-ben, a Bayern kettővel állítólag már megkezdte az első megbeszéléseket. A nyári transzferoffenzívának természetesen lehetnek áldozatai is.

MANUEL NEUER & THOMAS MÜLLER

Christian Falkék szerint a Bayern és Manuel Neuer menedzsmentje között megtörtént az első kapcsolatfelvétel a kapus szerződésének meghosszabbítása miatt. Az egyetlen kérdést a kontraktus időtartama jelentheti, Manu szeretne minél tovább maradni a bajoroknál. Ugyanez érvényes Thomas Müllerre, aki pályafutásának utolsó komoly szerződése elé néz.

DAVID ALABA

Képtalálatok a következőre: david alaba

David Alaba esetében másképp fest a dolog – írja Falk bácsi, ugyanis az osztrák még nem biztos, hogy akar-e egyáltalán hosszabbítani a Bayernnel, ugyanis idén nyártól lehetősége lenne egy másik topcsapatnál, pl a remeklő Realnál és Barcánál is bizonyítani. Ez természetesen csak egy feltételezés, ugyanis az újjáépülés alatt álló bajoroknál Alaba a csapat egyik vezéreként válhatna a klub legendájává.

TÁVOZÓK?

A fizetési keret és átigazolási díjak enyhítését játékoseladásokkal enyhítené a klub: A távozásra jelöltek neve: Jerome Boateng, Javi Martínez és Corentin Tolisso.



Sport Bild: Neuer sokáig maradna, hárman távozhatnak a nyáron
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top