Átigazolási hírek

Olasz sajtó: Conte leigazolná TolissotA BILD pár héttel ezelőtti tudósítása szerint a Bayern szívesen megválna világbajnok középpályásától, Corentin Tolissotól. A bajorok középpályáján nagy kínálat uralkodik és Coco Hansi Flick irányítása alatt sem tudott igazi áttörést elérni, ebben leginkább sérülései hátráltatták. A Sport Bild legutóbbi számában szintén szerepelt, hogy Martínez és Boateng mellett a francia is ott van a Rekordbajnok átadólistáján. A bajoroknak enyhíteniük kell a következő transzferablakban várható kiadásainak mértékét.

Képtalálatok a következőre: tolisso


Az olasz Gazzetta szerint Antonio Conte, az Inter edzője nagyon kedveli Tolisso játékát és szeretné a 26 éves játékost a csapata soraiban tudni. A milánóiak állítólag már 2017-ben is megszerezték volna őt, de Ancelotti kérésére végül akkori klubrekordnak számító 41,5 millióért a Bayern játékosa lett. A VB-döntőben is pályára lépő Corentinért állítólag 35 millió eurót is megadna az Inter – a fizetése azonban nagyobb gondot okozhat, jelenleg ugyanis 7 milliót keres Münchenben.

Természetesen meghatározó lehet a koronavírus klubokra és árakra gyakorolt hatása, illetve a célklub székhelye sem lesz mindegy. Milánó észak-olasz városként a vírus egyik gócpontjának számít.

Olasz sajtó: Conte leigazolná Tolissot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top