Interjúk és nyilatkozatok

Hoeness: Új futballvilágot fogunk élniA Bayern tiszteletbeli elnöke a Kicker magazinnak beszélt a koronavírus átigazolási piacra gyakorolt várható hatásáról.

„Nem lehet előre megmondani, de az elkövetkezendő időszakban nem tudok elképzelni egy 100 millió eurós átigazolást. A díjak zuhanni fognak és az elkövetkezendő 2-3 évben nem fognak az eddigi szinten mozogni. Minden ország érintett. Nagyon valószínű, hogy egy új futballvilágot fogunk élni.”

Uli Hoeness fegyelmezetten betartja, amit többek között Győrfi Pál is serényen ajánl a lakosságnak, azaz nem mozdul ki tegernsee-i házából.

„Szenzációs munkát végez a politika Németországban. Mindenkinek a figyelmét felhívom, hogy most tényleg szolidaritásban kell élni, nem csak mondani kell azt. Emberéletekről van szó.”

A lehetséges rajtról nem mert jósolni Uli.

„A zártkapus meccsek is garantálják a tévés pénzek elosztását, ha ez így lesz, akkor a 2019/2020-as szezonban nem lesz egzisztenciális probléma. Ha viszont télig sem lesznek meccsek, akkor az az egész liga létalapját veszélyezteti. Mindenki, aki megjósolja a mérkőzések lehetséges kezdetét, az egy sarlatán.”Hoeness: Új futballvilágot fogunk élni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top