Egyéb

Neuer 39 éves koráig írna alá, Müller 2023-ig maradhat



Manuel Neuer: A Kicker információi szerint a kapussal való szerződéshosszabbítási tárgyalások pénzügyi kérdések mellett, de elsősorban az új kontraktus időtartama miatt egyelőre megakadtak. Manu szerződése 2021-ig szól, a klub állítólag 2023-ig hosszabbítana vele. A hírek szerint azonban egy újabb, 2025-ig szóló, ötéves szerződést szeretne a világ legjobb kapusa – ez azt jelentené, hogy 39 éves koráig kötné írásos megállapodás a bajorokhoz.

Thomas Müller szerződése is 2021 nyaráig él és természetesen vele is szeretne hosszabbítani a Bayern – a müncheni nevelésű játékos ügyében jóval közelebb állnak egymáshoz az érintettek, ugyanis egy 2023-ig szóló szerződéshosszabbítás mindkét fél számára egy lehetséges opciót jelent és már csak részleteiben kell megállapodásra jutniuk.

Bayern without Muller, Alaba and Lahm against Ingolstadt as Robben ...

David Alaba ügyében egyelőre sok a kérdőjel, de a Sport1 a játékos környezetéből úgy értesült, hogy pozitív hatással volt a játékosra Rummenigge legutóbbi nyilatkozata, érzi azt a megbecsülést, amit az elmúlt időkben nem igazán tapasztalt a klub részéről. A Sport1 szerint még nem került sor intenzív megbeszélésekre, erre a következő két-három hétben kerülhet sor.



Neuer 39 éves koráig írna alá, Müller 2023-ig maradhat
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top