Egyéb

Visszatértek a Säbenerre edzeni játékosok – Tolisso megsérült



Két hét otthoni edzés után a Bayern játékosai – egyeztetve a felelős hatóságokkal – hétfőn ismét a Säbeneren edzettek. A futó és kapuralövési edzés után olyan gyakorlatokra került sor, amelyekben meg lehet tartani az egymás közötti szükséges távolságot. Az edzés előtt és után is szigurúan figyeltek arra, hogy mindenki betartsa a megelőző intézkedéseket.

Manuel Neuer: „Nagyon szokatlan érzés volt kiscsoportokban edzeni. Viszont jó érzés volt ismét élőben látni a srácokat. Szeretnék a klubnak és minden segítő kéznek köszönetet mondani azért, hogy ezekben a nehéz időkben is lehetőség adatott arra, hogy futballspecifikus edzésgyakorlatokat végezzünk a pályán.”

Wieder am Ball: Robert Lewandowski

Jó hír, hogy Robert Lewandowski a Chelsea elleni sérülése óta ismét teljes erőbedobással edzhetett, így a rehab-pályán a BILD szerint csak Süle és Coutinho végzett felépítő gyakorlatokat. Tolissonak viszont problémája akadt a bal bokájával és már negyed óra után félbe kellett hagynia az edzést – szerencséjére a saját lábán tudta elhagyni a pályát, remélhetőleg nem sérült meg komolyabban,

Visszatértek a Säbenerre edzeni játékosok – Tolisso megsérült
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top