Hivatalos

Hivatalos: Thomas Müller 2023-ig hosszabbított a Bayernnel!A klub leghosszabb ideje keretben lévő tagja, Thomas Müller beleegyezett, hogy két évvel megtoldja 2021-ig szóló szerződését a Rekordbajnoknál, tehát még három évig a Bayern kötelékében marad majd.

A tízévesen Münchenbe kerülő Müller 2009 óta a profi csapat tagja, azóta pedig majdnem minden lehetséges trófeát bezsebelt Bayern- és német válogatott mezben. Legutóbbi szerződése a 2020/21-es idény végéig szólt, azonban tekintettel az idei, sajnos félbeszakadt szezonban mutatott nagyszerű formájára a vezetőség újabb kontraktust írt alá vele.

„Számomra ez a klub nem csak egy régi munkaadó. A Bayern a szenvedélyem. Itt töltöttem életem kétharmadát, szóval nem mondhatom csak azt, hogy megállapodtunk és kész – egymásért harcolunk a klubbal.”

– nyilatkozta a harmincéves támadó. Hozzátette, „régóta elsőbbséget élvez nálam a szerződéshosszabbítás kérdése és a klub is hasonlóan érzett.”

A jó hangulatban telő tárgyalás másik fele, a Bayern vezetősége is megszólalt a hosszabbítással kapcsolatban. Csakúgy, mint a Flick-féle szerződés alkalmával, most is Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn és Hasan Salihamidzic alkotta az „akciócsoportot”.

Kalle: „Örülök, hogy Thomas Müller meghosszabbította a szerződését két évvel, 2023. június 30-ig. Szeretném megköszönni neki és a tanácsadójának, Ludwig Köglnek a bizalmas és tisztességes megbeszélést. Oliver (Kahn) és Hasan is kiváló munkát végeztek.”

Salihamidzic: „Boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk Thomasszal. Számunkra ő egy különleges játékos, a klubunk és a szurkolók képviselője is, egy igazi vezér, aki nagyon sokat ért el a Bayernnel. Tudjuk, mennyire fontos nekünk és ő is tudja, mennyit számít neki a Bayern. Nem volt szükség hosszú tárgyalásra, mindketten örülünk, hogy tovább folytathatjuk a munkát 2023-ig.”

Kahn: „Thomas tíz éven át formálta a csapatot kiváló focival és egy szerethető személyiséggel. Eredményei a Bayern Münchennel és a német válogatottal világszerte ismertté tették őt. Pont ezekkel az erényekkel képviseli azt, amit a Bayern is.”

További sikeres éveket kíván a bayernszektor.hu is!

Hivatalos: Thomas Müller 2023-ig hosszabbított a Bayernnel!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top