Akadémia

Hivatalos: 19 éves, gólerős német támadót igazoltunk – ingyen



A Bayern bejelentette, hogy 2023 nyaráig leigazolta amatőrcsapatába a német utánpótlásválogatott Lenn Jastremskit a Wolfsburg U19-es csapatából.

Jochen Sauer: „Nagyon örülünk, hogy Lenn a Bayern mellett döntött. A jelenlegi szezonban a Wolfsburg és a válogatott U19-es csapataiban is nagyon jól teljesített. Szeretnénk a profi labdarúgásban való következő fejlődési szintet vele együtt elérni a harmadosztályban.”

Juniorennationalspieler Lenn Jastremski wechselt im Sommer ablösefrei vom VfL Wolfsburg zum FC Bayern. Der 19-Jährige erhält einen Dreijahresvertrag.

A 19 éves játékos tíz évet töltött el a farkasok utánpótlásában és szerződése lejártával a következő átigazolási ablakban ingyen érkezik a Rekordbajnok második csapatához. A 190 centire nőtt Lenn 19 meccsen 14 gólt lőtt és hármat készített elő idén, míg az ifiválogatottban 8 meccsen három találatnál jár. A Transfermarkt szerint mindkét lábát jól használja.

Jastremski: „A Bayern felelősei a kezdetektől nagyon intenzíven törekedtek értem, a megbeszélésekből nagyon jól rámutattak arra, hogyan terveznek velem a jövőben. Örülök a Sebastian Hoenesszel való munkának, és annak, hogy a harmadosztályban, a Bayern Münchennél fejlődhetek tovább.”



Hivatalos: 19 éves, gólerős német támadót igazoltunk – ingyen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top