Interjúk és nyilatkozatok

Löw: Hansi mindig aprólékosan készül fel, nyitott az újdonságokraA BILD megkeresésére Joachim Löw írt egy hasábot egykori kollégájáról, barátjáról, Hansi Flickről.

 

Hansi Flick szakmailag és emberileg is egy abszolút főnyeremény. Minden klub, minden csapat számára.

Együtt váltunk világbajnokká és ebből a sikerből Hansi nagy részt vállalt. Vele, Andy Köpkével és Oliver Bierhoffal évekig szoros közösséget alkottunk a Nationalmannschaftnál, mindig a legnagyobb célunk vezérelt minket, amit 2014-ben Rióban végül sikerült is elérni.

Mindannyunk személyisége különbözik, de a futballról alkotott véleményünk azonos.

Flick wird Co-Trainer beim FC Bayern: Für München untypisch uneitel

Mindig egyetértettem Hansival, hogy a német erények közé nem csak a küzdelemnek, a szorgalomnak és a kitartásnak kell tartoznia. Egy német csapatnak a játék iránti lelkesedést, a góléhséget és a szenvedélyt is ugyanúgy képviselnie kell, cselekedni akarunk, bátorságot és lazaságot kell sugároznunk. Hansi emellett hihetetlenül pozitív, nyitott és szívélyes módszerrel szólítja meg a játékosokat és vonja be őket a döntéseibe.

Hansi viszont nem csak emberileg kiemelkedő, szakmailag is lenyűgöző és ő egy igazi csapatjátékos. Mindig aprólékos felkészülés jellemzi, semmit sem bíz a véletlenre, nyitott az újdonságokra, a teljes képet figyeli.

Nagyon tisztelem azért, amit az elmúlt hónapokban elért az FC Bayernnel. Hihetetlenül örülök neki, de az FC Bayernnek is, hogy hosszútávon is folytatódni fog ez az út. Hansi Flick a német futballnak egy nyeremény.Löw: Hansi mindig aprólékosan készül fel, nyitott az újdonságokra
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top