Interjúk és nyilatkozatok

Robben: A gyermekeimmel szétröhögjük magunkat, amikor látjuk sprintelni Alphonsot

Ahogyan azt megírtuk, Arjen Robben az FC Bayern Podcast műsorában beszámolt arról, hogy feleségét is megtámadta a koronavírus, de szerencsére már jobban van. Lássuk miről beszélt még Arjen.

A Bayernhez köthető szálairól: Továbbra is sok emberrel tartok szoros kapcsolatot és a nyári visszavonulásom óta többször is meglátogattam a srácokat a Säbeneren. Továbbra is jártasnak érzem magam ott. Egy kicsit fura, de tulajdonképpen olyan, mintha csak egy nap telt volna el – mintha továbbra is közéjük tartoznék és még mindig a klub játékosa lennék. Természetesen ez nem így van, viszont olyan érzése van az embernek.

A visszavonulását követő időszakáról: Szép időszak volt. Élvezni akartam a családdal eltöltött időt és meg is tetttem. Eleinte nem is hiányoltam a meccseket, de voltak idők, amikor viszketett a lábam és azt gondoltam: Talán mégis akarok játszani egy kicsit. De más dolgokra is jut ideje az embernek, élveztem ezt is.

Kép


A beteljesült álmáról: Télen síeltem – kétszer is, és nagyon tetszett. Legutóbb 18 évesen álltam sílécen. Visszatértem és továbbra is egészséges és fitt vagyok. Túléltem (nevet).

A következő hónapok terveiről: Költözés előtt állunk. Mondtuk már, hogy a visszavonulásom után egy évet Münchenben maradunk, nyáron pedig visszatérünk Hollandiába, a hazánkba. Mindig is mondtuk, hogy egyszer visszatérünk, mindig ez volt a terv. A feleségem és én ugyanarról a helyről származunk és a családunk is ott él. A haza mindig is a haza marad. Már egy jó ideje foglalkozunk az építkezéssel, remélhetőleg nyáron be is tudunk költözni az új házba. De nagyon boldog voltam és vagyok, hogy egy futball nélkül eltöltött évet is élvezhettem Münchenben.

A Ribéryvel való kapcsolatáról: Igen, még tartom vele a kapcsolatot. Ő ugye még folytatta a karrierjét. Természetesen nagy kár, hogy sérült. De mindig jó kapcsolatban álltunk és ez most is így van. Sok örömünk volt együtt a pályán, különleges dolog volt vele játszani. Az első meccstől kezdve jól funkcionáltunk.

Bayern Munich; Bremen; Robben; Ribery; Beckenbauer

Alphonso Daviesről: Nagyon pozitívan csalódtam benne és nagyon-nagyon jól megy neki. Tulajdonképpen szélsőként érkezett, majd hátravezényelték. Eleinte talán egy kicsit szokatlan volt neki a balbekk poszt, de remekül csinálja. Mindig megnevettet és a gyermekeim is szétröhögik magukat, amikor elkezd sprintelni, annyira gyors.

A főzőtudományáról: Amióta ilyen sokat vagyunk itthon, főztem egy párszor. Legszívesebben rizottót készítek, azt hiszem elég ízletesen csinálom. Legalábbis a gyermekeim mindig örülnek neki.

Az új hobbijáról: Nagy rajongója vagyok a lábtenisznek. Egy geretsriedi egyesületnél vagyok, nagyon gyakran játszom ott és igazán nagy örömöm lelem benne. A feleségem és én gondolkoztunk rajta, hogy Hollandiában naggyá tesszük ezt a sportágat. Zlatan is ezt tette a svédeknél.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top