Egyéb

Kovac háromszor is visszautasította a HerthátA Hertha BSC rövid időn belül a negyedik edzőjét fogyasztja: Ante Covicot novemberben menesztették, majd a félresikerült Klinsmann-terv után Jürgen asszisztensét, Alexander Nourit bízták meg a berliniek irányításával – a koronavírus miatti bizonytalanság és a játékosok bizalmatlansága miatt azonban nem őt tartották a legmegfelelőbbnek a jelenlegi helyzetben, ezért a hátralévő, szoros menetrendre kinevezték Bruno Labbadiát a kék-fehérek élére.

Mi köze ehhez Kovacnak? A született berlini sokáig favorit volt a posztra, de harmadszorra is visszautasította a HBSC megkeresését.

▪ A Bayern egykori játékosával és mesterével november végén, Ante Covic menesztése után kontaktolt először a klub. Kovac visszautasította az ajánlatot, mert Covic fiának a keresztapja. „Egy család vagyunk, ezért nem leszek Ante utódja.”

Covic vor dem Aus - Hertha träumt von Kovac | german_site

▪ Klinsmann regnálásának idején is kapcsolatban maradtak a felek, Jürgennel csak a szezon végéig számoltak a Herthánál. Idő előtti, februári távozása után a klub és a szurkolók kívánalma is Kovac lett volna és a fővárosiak ismét felajánlották neki a posztot. Azért nem vállalta, mert egyik klubot sem akarta szezon közben átvenni.

▪ Amikor Nouri ellen döntöttek, utoljára is felkínálták Nikonak a Hertha padját, Preetz személyes találkozóra is elutazott. Kovac viszont nem akarta vállalni a kihívást, sőt azt is megkérdőjelezte, hogy nyáron rendelkezésére áll-e majd a berlinieknek. Ezzel kapcsolatban azért egy tízmillió fölötti fizetésről is diskuráltak, de a Hertha ezt nem tudta kezelni, ezért ők mondták vissza a Premier League-t előnyben részesítő Nikot és Bruno Labbadiát nevezték ki a berliniek élére.Kovac háromszor is visszautasította a Herthát
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top