Átigazolási hírek

Ügynöke szerint Coutinho szívesen játszana a Premier League-ben



2019 nyarán hatalmas szenzáció övezte Coutinho átigazolását a Bayernbe – nem sokáig tart a kötelék, a bajorok ugyanis valószínűleg nem fognak élni az elővételi jog adta lehetőségekkel.

A brazil játékos ügynöke, Kia Joorabchian a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában adott támpontot Coutinho jövőjét illetően.

„Nem titok az a tény, hogy Arsenal drukker vagyok. Nincs előnyben részesített csapat, ahova a játékosok igazolnak, nem próbálok meg senkit egyik vagy másik klubra rábeszélni. Minden opció lehetőséget jelent. Az angliai Bajnojok Ligája mérkőzés után hosszasan beszélgettünk erről.”

Chelsea: Three reasons Philippe Coutinho checks all the boxes to ...

Joorabchian a chelseas Willian képviselőjeként a Premier League-t helyezte Coutinho kilátásába is.

„Mindig szívesen játszott a Premier League-ben, szerette és valószínűleg szívesen térne vissza vagy játszana ott. Kérdés, hogy milyen pénzügyi felfételek állnak majd a klubok, beleértve a Barcelona és a Premier League csapatok rendelkezésére a világjárvány után.”

A 61-szeres brazil válogatott játékos kivásárlási árát eleinte 120 millióban állapították meg a katalánok, de később hajlandóak lettek volna 80 millióval is megelégedni. A pandémia után valószínűleg tovább fog esni Philippe ára.

Ügynöke szerint Coutinho szívesen játszana a Premier League-ben
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top