Interjúk és nyilatkozatok

Lucas: Alig várom, hogy horgászni menjek a papámmal a tavára



Lucas Hernandez a L’Equipe-nek adott nyilatkozatában beszélt…

A koronavírus miatti szünetről: Csakúgy mint mások, természetesen én is hosszúnak tartom ezt az időszakot. Az egészség viszont mindenek felett áll, tiszteletben kell tartanunk a korlátozásokat. Hihetetlenül nagy kedvem lenne a futballhoz. De az emberéletek fontosabbak. Szolidárisnak kell lennünk.

A koronavírusról: Édesanyám sokat mesél nekem Spanyolországból és küldi a videókat – furcsa hangulat uralkodik ott, mintha halott lenne a város. Az embernek az az érzése, hogy Németországban jobban kontroll alatt tartják a járványt.

A 20 százalékos fizetéscsökkentésről: Kiváltságosak vagyunk és olyan erőfeszítéseket teszünk, amelyek számunkra nem nagyok. Az igazi hősöket máshol kell keresni.

View this post on Instagram

#stayhome #staysafe 🤙🏻

A post shared by L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21) on

A Bajnokok Ligája folytatásáról: Nehéz lesz minden csapatnak karanténból érkezve kell ugyanabba a formába lendülnie, nem beszélve arról, hogy találkoznunk kell egymással vagy el kell utazni Spanyolországba, Olaszországba vagy Franciaországba is. Reálisnak kell lenni, ezekben az időkben lehetetlen befejezni a Bajnokok Ligáját, különösen akkor, ha a hazai ligák is mindenképp befejezésre kerülnek.

Az otthoni tevékenységeiről: Barátokkal játszom az interneten. Vagyunk egy páran a Fortnite-hálózatban, testvérem Theo, Achraf Hakimi vagy Alvaro Medran a Chicago Fire-ból, illetve YouTuberek vagy PlayStation profik. A bejelentkezés pénzbe kerül, ami megy majd a spanyol vöröskereszthez.

A családjával való kapcsolattartásról: Hála istennek mindenki jól van. A nagyszüleimet minden nap felhívom. Idősek és jobban oda kell rájuk figyelni, mint a többiekre. Alig várom, hogy újra találkozzak velük és elmenjek a papámmal horgászni a tavára. Az ember egyre inkább felértékeli az egyszerű dolgokat.

Az edzésekről: Négyes csoportokban edzünk és nem látjuk a többieket. Különböző időszakokban edzünk, hogy elkerüljük a kontaktust, az öltözők és az edzőpályák is különbözőek.

Lucas: Alig várom, hogy horgászni menjek a papámmal a tavára
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top