Átigazolási hírek

Havertz ügynöke nyomás alá helyezte a Leverkusent – „Még két év van a szerződéséből…”



Kai Havertz sorsa az egyik legizgalmasabb téma a német piacon. Leroy Sané és Timo Werner mellett az ő nevét hozzák szóba legtöbbször a Bayernnel, de a Leverkusen korábbi horribilis igényei miatt (100 + X millió euró) bizonytalan, hogy mikor és végül melyik csapatba igazol majd az egyik legtehetségesebb német középpályás. A hírek szerint továbbra is a német Rekordbajnok jelenti neki az elsődleges opciót.

A játékos ügynöke, Jörg Neblung a Frankfurter Rundschaunak adott nyilatkozatában játszadozott a gondolattal és próbálta meg nyomás alá helyezni Völleréket.

Three reasons why Bayern Munich should not sign Kai Havertz this ...

„Ez a nyár lenne a legmegfelelőbb időpont Havertz értékesítésére. Még két év van a szerződéséből, szóval a következő nyáron egy lehetséges érdeklődő, mint pl az FC Bayern München már mondhatja azt: „Inkább várunk még egy évet és megszerezzük őt ingyen – mint Alexander Nübelt.”

A Leverkusennek ez az opció lenne a legfájóbb – ha Havertz mindenképp a Bayernben akarja folytatni, ahogyan azt vélhetően Hansi Flick is szeretné, akkor a Leverkusennek már csak a koronavírus miatti gazdasági hatások miatt is jócskán lejjebb kell vennie az igényeiből.



Havertz ügynöke nyomás alá helyezte a Leverkusent – „Még két év van a szerződéséből…”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top